Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
05.05.2021.

STAN SMITH IS MY ECO-FRIENDLY SPRING FAVORITE

Здравейте, хора! Аз съм Антония!

 

Този път се обръщам към вас вдъхновена и в пролетно настроение, с вечен дизайн и уникален силует, който ще разпознаете от пръв поглед.

За това блог стори реших да нося кецове Stan Smith , който ще бъдат хит тази година!

През януари 2021 г. беше обявено, че adidas Originals навлиза в нова ера - ера на екологично съзнание. Ето защо кецовете Stan Smith получиха нов облик, с една цел - да помогнат за премахването на пластмасовите отпадъци.

Визията на новия модел Stan Smith на пръв поглед остана непроменена. Това, което се е променило, е от какво са изработени - те са направени от рециклирани материали, а целият дизайн е вдъхновен от планетата Земя, включително детайли, които се открояват толкова перфектно на обувката и въпреки комфорта и емблематичния външен вид, те споделят много важно послание.

Избрах да ги нося на едно от любимите ми места този път, а това е градският парк. В тези пролетни дни, когато времето и природата ни привличат да излезем на открито, очевиден избор е да се разходим с новите кецове Stan Smith, които да ни напомнят защо трябва да опазваме  околната среда и да повишаваме екосъзнанието си.

Причините, поради които модела е един от любимите ми през този сезон, са очевидни и с нетърпение очаквам слънчевите пролетни дни, за да ги нося с ежедневни аутфити. Как бихте ги комбинирали и кое е любимото ви място през този период, където бихте носили емблематичните кецове Stan Smith?

Очакваме да видим аутфитите ви, а дотогава се насладете на слънчевите дни сред природата и се разходете гордо с вашите кецове от Buzz.

Тези модели могат да бъдат намерени във всички магазини на Buzz или можете да ги поръчате онлайн.

До следващата ни среща пожелавам на всички много здраве и любов,

Antonia

Подобни статии