Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.04.2021.

ADIDAS LOVESTORY

Здравейте, хора!

Надявам се всички да сте добре и да се наслаждавате на пролетните дни като мен. В допълнение към хубавото време се радвам, че мога да нося едни от любимите си кецове – легендарните adidas Superstar. Още от създаването на модела през 70-те досега, той е любим на атлети, артисти, музиканти и актьори, защото се комбинира лесно и пасва на всеки индивидуален стил.

Тази икона присъства не само в моя гардероб, но и в този на родителите ми. Superstar могат да бъдат видени на различни типове хора, различни поколения и в техните стилове, както и по различни поводи. Този вечен силует не се променя с години. До този момент съм била повлияна от различни трендове в модата, но този модел е винаги с мен, защото с него се чувствам специална.

Носила съм ги с всякакви комбинации от дрехи, в различни цветове, а този сезон се насочих към белия вариант с черни ленти. Това, което прави модела специален в сравнение с други Superstar, е черното очертание на adidas логото и сърцето до него. Този детайл е разположен отстрани на обувката, но вечната горна част остава непроменена.

Въпреки че днес съм облечена в цял екип adidas, се чувствам елегантно и самоуверена с adidas Superstar. Тази неутрална комбинация от бяло и черно може да бъде съчетана с всичко в гардероба, но истинският акцент си остава Superstar.

Аутфитът ми можете да намерите в магазини Buzz или онлайн.

Изпращам ви поздрави и до следващия път!

@ina_cano

 

Подобни статии