Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
14.04.2021.

ALL EYEZ ON ME

Здравейте отбор, надявам се да съм ви липсвала. 

Този път идвам при вас вдъхновена от ярки цветове, ретро стил, благодарение на новата колекция на PUMA, която напълно ме „помете“. Въпреки че ми беше много трудно да реша, след дълго разглеждане на артикулите в сайта, нямаше как да не дам шанс на модела RS-X - TWILL AIRMESH. Разбра се, още с първото излизане от вкъщи, не съжалих. Тези кецове са магия! Можеш да ги комбинираш с различни цветове и да паснат на различни стилове. Винаги се лутам между спортното и елегантното облекло, затова за мен е важно да мога да нося любимите си кецове при всяка възможност, без да му мисля много.

Puma RS-X - TWILL AIRMESH е вдъхновен от системата за бягане на моделите от 80-те. Обзалагам се, че веднага ще можете да усетите този ретро вайб. Можете да видите добре подбраните цветове, което позволява да правите различни комбинации в облеклото си, с което няма да останете незабелязани. Горната част от обувките е снабдена с изключително удобна мрежеста дишаща материя. На езика се вижда и черния ‘RS-X’ знак на бял фон и логото Puma.

Якето Nike, с което съм облечена на снимките мигновено прикова вниманието ми – знаех си, че ще е голям хит. Реших да съм оригинална и си поиграх с цветовете и затова съм сигурна, че новата колекция Puma ще вдъхнови всекиго.

Не мога да скрия, че лудницата, свързана с пандемията, със сигурност ми повлия да оценявам много повече някои моменти. Това място, на което реших да снимам няколко снимки за вас, е много специално за мен. На покрива на сградата прекарвам време с приятелите си, съседите и заедно създаваме нови спомени.

Тези и много други модели кецове и спортни екипи може да бъдат намерени в магазини Buzz или да бъдат поръчани online.

До следващата ни среща, пожелавам ви много здраве и любов.

@ivanavujoseviic

 

Подобни статии