Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
31.03.2021.

New Balance gets me moving. Let's go!

Здравейте хора,

Нямах търпение отново да се завърна при вас с ново стори.

Бавно, но сигурно зимата си отива, за да даде път на смелите. Знам, че в момента може и обстановката навън да не ни казва точно това, но за мен март е месец на вдъхновение.

Винаги съм била нетърпелива за настъпването на пролетта, която дава път на свободата в избора на аутфит и свежи кецове, а с настъпването на първите слънчеви и топли дни идва и балансът, от който всички се нуждаем особено днес. Макар че зимата също има своя чар, който не мога да отрека, винаги търся вдъхновение от различни места и хора през пролетта.

Този път то дойде с помощта на новите New Balance W327. В тях е комбиниран толкова ярък микс между ерата на 70-те и 90-те, и в същото време, адаптиран към настоящата ера на леките подметки с разчупен силует. Винаги са ми допадали подобни хибридни модели и нямах търпение да намеря най-подходящия аутфит за тях, а широките панталони веднага изникнаха в съзнанието ми. Те са неизменна част от стила ми и паснаха перфектно на новия New Balance W327.

Комбинацията от дънковия син цвят с преобладаващо бежово прави този модел изключително лесен за различни съчетания, за да може всеки да покаже своята индивидуалност на улицата. Знам, че може би няма да ви кажа нищо ново, но New Balance W327 са супер леки на краката, и с тях няма да усетите натоварения ден и дори няма да сте разбрали, че сте свършили всички планирани „задачи“.

Освен това те са направени от лека и дишаща материя, което ги прави страхотни и за идващите топли дни.

New Balance W327 можете да намерите и в още много разцветки, които да ви провокират да сте смели на улицата, в магазини Buzz или онлайн.

Смейте се и танцувайте,

Akasha

Подобни статии