Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.03.2021.

ADIDAS SINCE ALWAYS

Здравейте, хора,

Аз съм Žan Papič – stand up комик, актьор и писател.

Предпочитам да бъда известен като пътешественик, дори и само в моя град. В допълнение към архитектурата специфичният пулс на града се създава от хората, тяхната енергия и стил. Моето сърце бие в ритъма на Funk, но в стила си съм заклет почитател на класиките и затова adidas участва винаги в живота ми.

Този бранд ме съпътства навсякъде още от дете, когато още съм ритал топка и съм гледал World Cup и как най-добрите футболисти отбелязват голове с обувки adidas. Този модел се е появил на пазара за първи път преди 42 години и играчите все още обичат да го носят. По същия начин се развива и моята история с обувките ми. Носил съм Superstar за първи път в началното училище и сякаш бяха част от крака ми. Най-универсалният модел. Наричам ги „adidaske” и всички знаят какво имам предвид.

Това, което ми харесва най-много, е че мога да отида навсякъде с тях. На бизнес среща, на обяд или да потанцувам в някой клуб. Прекарвам по-голямата част от деня си на крак и обувката е единственият ми контакт със земята и затова за мен е много важно те да са удобни и красиви. Комбинацията от класически стил и интересни детайли е моята запазена марка. Имайки предвид, че съм комик, думите и буквите са това, с което работя. Затова за мен е обичайно и обувките ми да имат надписи по тях – и adidas в черно или бяло отговарят на това ми желание. Вкъщи се прибирам, само за да спя, така че улицата е моят истински дом. А на улицата имаш нужда и от двете – да изпъкваш, когато искаш, и да се сливаш с тълпата, когато е необходимо.

adidas е част от живота на хората още от преди аз да се родя, така че изборът ми на бранда за обувки, панталони, тениски и други части от облеклото е напълно логичен. Имам чувството, че тези дрехи ми дават допълнително самочувствие и запазено място в обществото, но същевременно с това съм готин и лежерен.

Продуктите, с който съм облечен на фотосесията, можете да намерите в магазини Buzz или онлайн.

До скоро,

Žan Papic

Подобни статии