Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
17.02.2021.

PICTURE ME ROLLIN IN NIKE AIR FORCE 1 PIXEL

Здравейте, хора! Пак съм с вас и се надявам, че сторитата  ми са ви липсвали.

Преди сме се заигравали с ярки цветове и цветни дизайни, но е време да се завърнем към вечната класика Nike Air Force. Към най-популярните Force модели вече се присъединява и още един. С нови детайли и напълно различен от останалите – Nike Air Force Pixel.

Това са кецове от бъдещето, но все пак те диктуват тренда в момента. Те са създадени, за да изразяват личността, независимо дали сте облечени с по-класически аутфит като мен днес, защото привличат вниманието. На снимките можете да видите модела в различни цветове – в бяло и пепеляво розово. И двата цвята са тотален хит и можете да ги комбинирате с всичко. Освен това те могат да ви бъдат спътник и през всички сезони, независимо дали вали, или е слънчево, което означава, че са перфектният избор и за променливата пролет. А докато сте обути в тях, можете да усетите и пулса на града.

Ако търсите модел, който е едновременно и класически, и модерен, това е обувката за вас! Можете да намерите Nike Air Force Pixel и много други модели от новата колекция на Nike в магазини Buzz или онлайн.

До следващата ни среща, изпращам ви много целувки! 

@ivanavujoseviic

 

Подобни статии