Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
20.01.2021.

BREAKING: Winter Station is Colorful This Year

Кой е казал, че зимата трябва да е подвластна само на светлите и тъмните тонове? Да, вали сняг, и да – студено е, но това не значи, че гардеробът ти трябва да „страда“ от този факт. Ако търсиш нашето мнение, тази зима на ход са неоновите цветове – неоново синьо, зелено, розово и лилаво, което подсказва, че любимата ти Зимна Дестинация предлага зимни колекции в най-шарените тонове и стилни дизайни на най-популярните брандове.

Няма да отричаме, разполагаме и с класически продукти и силуети, които са вечни фаворити, но сме привлечени от нетипичните димни дизайни, които предлагат многобройни възможности за комбинации, на които не можем да устоим.

Откъде да започнем? От неоново зеленото полупрозрачно дамско яке Nike, което пасва страхотно с бяла блуза или бяла тениска, върху които може да сложиш и голямо пухкаво бяло яке, което само ще подсили ефекта на зеленото. Чудиш се кои са перфектните кецове? Nike Air Max ZM950, без дори да се замисляме!

Nike Air Jordan в синьо-зелени тонове е зимният ни фаворит за мъжете. А Nike Air Jordan Jumpman якето, комбинирано с Jordan суитчър и Air Jordan 4 Retro SE кецове, изпъква идеално и през деня, и през нощта. Затова можем спокойно да кажем, че това е абсолютен удар за феновете на Jordan.

Други Nike и adidas комбинации, заедно със страхотните аутфити от Champion и кецове Fila не бива да остават без представител в градероба ти. Изглеждат невероятно и пасват на всичко, което ги превръща в задължителни елементи за почитателите на комфорта, привлекателния вид и модата.

Тази зима обръщаме специално внимание на облеклото и за най-малките. Момчета в Jordan и момичета в спортните екипи на adidas са това, което прави сезона уникален. А цялата зимна колекция можем на намериш в магазините ни или online.

Брандове, които харесваш, силуети, за които си мечтаеш от известно време, дизайни, носени от най-популярните хора в света – не изпускай възможността да се сдобиеш с нови любимци и да попълниш колекцията си още сега.

Buzz Team

Подобни статии