Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
20.01.2021.

AN ELEVATED TAKE ON THE CLASSIC SAMBA

Стигни върха и остани на върха. аdidas SAMBAROSE дава нов облик на модела Samba като кецове с платформа, достойни за улицата, и вдъхновени от класическия облик на футболниte обувки. Когато поставите стъпалото си в изключително меката кожена горна част (която е допълнена от кожен език и подплата), вие се издигате над всички останали. Моделът е създаден за този момент. Дава невероятен комфорт стъпка по стъпка. Текстурираната платформа е не само стилна, но и предоставя допълнителна височина. adidas SAMBAROSE е модел, проектиран специално за жени, а най-хубавото нещо в него е вътрешният чорап OrthoLite®, отговорник за вашето удобство.

Когато стъпите в тях, кракът ви е обвит от кожената горна част, коженият език и подплатата. Стъпалата ви ще ви благодарят. Съчетах ги в класическо худи с трилистното лого на adidas и спортно долнище.

Суитчърът с трилистното лого adidas е един от най-добрите приятели на всяка дама. А класическият дизайн е създаден, за да предоставя комфорт. Направен е от мек памук, който го прави и много мек. Ластиците на ръкавите и около кръста лимитират ненужното движение на дрехата. В това худи винаги ще ви е меко и удобно. Семплата комбинация на цветове и популярното лого на adidas си пасват идеално, за да допълнят всеки уличен стил. Защото adidas винаги гарантира най-доброто възможно качество.

Обичам да ми е удобно. Това е първият ми избор и може да бъде и вашият, затова посетете магазини Buzz или онлайн.

Поддържайте удобството,

Iva

Подобни статии