Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
13.01.2021.

BLACK OR WHITE AIR FORCE 1 – DECISION IMPOSSIBLE

Здравейте, Buzz хора! Казвам се Nina Retar и съм част от crew-то на Buzz повече от година. Това е първото ми блог стори, което се надявам да ви усмихне и да ви вдъхнови да направите своята комбинация с любимите ми кецове, които искам да ви представя!

Моделът Air Force 1 се появява за първи път през далечната 1982 с дизайн на легендарния Bruce Kilgore. Тази обувка бележи и първата крачка на бранда в света на NBA.

От тогава до сега Nike Air Force 1 е не само интегрална част от баскетболната култура, но и се превръща в задължителен елемент от гардероба на всеки човек, който се стреми да се облича елегантно и да се придържа към минималистичния външен вид… особено през лятото. Този път искам да ви представя две разновидности на Air Force, които са съвършен аксесоар за почитателите на модата и за тези, които ценят качеството и комфорта.

За сегашния зимен сезон трябваше да избера между черния чифт, който пасва идеално на зимните ми дрехи, и емблематичния модел в бяло.

Наистина харесвам и цвете комбинации от цветове, но мисля, че в момента имаме нужда от повече позитивна енергия в началото на тази обещаваща година. Затова се насочих и към белите Air Force със сребърни детайли. Не са ли страхотни?

Сред снимките можете да видите и как съм комбинирала различните модели.

На всички, които отделиха минутка, и прочетоха какво искам да споделя, пожелавам успешна и щастлива нова година!

Nina

 

Подобни статии