Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
30.12.2020.

CELEBRATING INNOVATION

Днес, скъпи фенове на кецовете, говорим за технологии, развълнувани ли сте? Аз съм, или поне ценителя в мен е. Този празничен сезон почитаме иновациите, дългата история на производството на спортни маратонки и гиганта, който движи тази революция. Така че, нека изведем тези красиви adidas ZX 2K Boost на разходка.

 

Серията ZX започва своя път през 1984 г., когато adidas представя колекция от обувки, предназначени за различни видове бягане. Франчайзът ZX е ръководен от Jacques Chassaing и Markus Thaler, които съсредоточават усилията си в две основни насоки: тренировъчни и състезателни модели.


 

adidas ZX 2K Boost е въплъщение на близо 40 години дизайн, фокусиран върху технологията, обединен с опит и прецизност. Горната част на маратонката е направена изцяло от мрежа и предлага усещане за лекота и стабилност. Подметката е съставена от подсилена с TPU пета и много мека средна част на подметката от пяна Boost. adidas ZX 2K Boost осигурява комфорт за целия ден.


 

С множество цветове, налични в магазините на Buzz и онлайн, със сигурност ще намерите такъв, който да пасва на вашия стил. За тази фотосесия избрах черен сет Trefoil, съставен от яке, панталон и суитчър. Дръзките цветове на маратонките се открояват по готин начин и много хубаво се комбинират в цялостна хай-тек визия.

 

Благодаря ви, че сте с мен днес. До следващия път, пожелавам на всички, весели празници и нека следващата година да ни направи още по-силни.

 

Бъдете здрави и креативни!

Ciprian Ciulei

 

Подобни статии