Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
25.11.2020.

When Style meets comfort

Хей, Хей!

Време е за днешното блог стори. Иска ми се да акцентирам върху това колко удобни са нещата, с които сме облечени, и нямам предвид пижамата, а стилните дрехи, с които се обличаме всеки ден.

Имайки предвид ситуацията в момента, спортните екипи се превърнаха в писъка на модата – с различни материи и цветове, повечето от нас захвърлиха дънките и сложиха нещо доста по-комфортно – да, именно екипа. Аз поне със сигурност го направих.

За мен всичко се върти около комфорта, което е плюс в момента. Голям почитател съм на Nike – и обувките, и дрехите, които можете да видите.

Черният екип от леко промазаната материя се превърна в любимият ми аутфит, който може да се носи по милиони начини. С палто или обемно зимно яке във всякакви цветове – не е трудно да измислиш своята комбинация, а това, което го прави специален, е точно лъскавият му ефект.

Горната част на екипа пък има прозрачни части и той е перфектен за тясно поло в ярък цвят.

Но сега нека обърнем внимание и на обувките – Nike Air Max 2090, които са вдъхновени от култовия модел Air Max 90. Nike Air Max 2090 предоставят напълно ново ниво на удобство и сякаш са създадени да бъдат носени всеки ден заради Air камерата и прозрачните елементи в горната част в ярки цветове.

Въпреки че притежавам разнообразни модели Nike, от Jordan до Air Max 95 и Air Force, трябва да отбележа, че със сигурност този модел е най-удобният, който съм обувала.

Перфектни за всеки ден. Air Max 2090 са обувки, които подхождат на абсолютно всичко, най-вече защото могат да бъдат намерени в много цветни комбинации.

Можете да намерите целия аутифт в магазини Buzz или да го поръчате онлайн.

Beatricia

 

Подобни статии