Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.11.2020.

DOUBLE THE FUN, TRIPLE THE EXCITEMENT

Здравейте, здравейте, мили мои сникър маниаци. Готови ли сте да се присъедините към мен за новото ми стори тази седмица? Аз съм Andreea Din и ще съм вашия гид. Мисля, че пред последните две години съм виждала класически модел след класически модел да получават своите съвременни преобразявания, за да покажат, че могат да издържат всеки тест на времето. Е, звездите на днешния епизод не могат да бъдат описани по този начин. Без повече приказки, представям ви Nike AF1 Shadow RTL – OG икона, облечена в допълнителен пласт вълнение.

Тази година останахме с впечатлението, че времето застина, но с минаването на сезоните осъзнахме, че това не е така. Планетата продължава да се върти около оста си и вече сме в началото на зимата, облечени в доста повече дрехи. И като говорим за пластовете дрехи, кецовете Nike AF1 Shadow RTL попадат на място в тази категория с ярките си контрасти и преплитащите си стилове на кожените елементи. Тези обувки имат малко уголемена подметка, която заедно с Air камерата предоставя комфорт и стабилност през целия ден. Горната част пък има много преплитащи се детайли с различни Nike форми и символи. Използвайки основата на Air Force 1, Shadow RTL имат по-интригуващ силует с помощта на асиметрично използване на различни форми. Това, което изглежда като добре познат дизайн, е подобрено чрез припокриващи се форми, които следват основните линии. Все едно представители на Nike ни казват: „Хей, вече сме открили най-добрия силует, но сега поставяме дори повече акцент върху цветовете.“

Където и да погледнете, Nike AF1 Shadow RTL изненадват с красиви цветове, различни текстури, които ни препращат в отминали времена. С тези кецове виждаме на едно място всичко, което обичаме в Nike AF1, но умножено по 2: две Nike лога на петата – старото и новото; два „Air” символа, единият от които лесно ще намерите, но другият е разположен на детайла от каучук. Два swoosh елемента – единият, оцветен в черно, а другият леко прикрепен към него. Два “AF1” шрифта – единият, принтиран на кожата, а другият, избродиран в златно. Да ги гледа човек е истинско удоволствие.

За подбора на дрехите отделих доста време в Buzz и накрая създадох пълен аутфит, който да е комплимент към Nike AF1 Shadow RTL. Лилаво hoodie се показва изпод черно яке и заедно с това спортно долнище се получава един страхотен „развлечен“ аутфит, готов да завладее улицата с хип-хоп вайб. И тъй като в момента защитната маска е важна част от животите ни, аз избрах една, която пасва перфектно на случая – с надпис “Sneakers Queen”.

Ако днешното стори и аутифт са ви харесали, можете да намерите всички тези страхотни неща в магазините Buzz или онлайн. Както винаги, за мен беше удоволствие. До следващия път, пожелавам ви всичко най-хубаво!

Andreea Din

Подобни статии