Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
03.11.2020.

FROM COMFORT TO NEW OPPORTUNITIES

Здравейте на всички,

За първи път съм тук с Pero Martić, геймърът от Словения, YouTube-ър, актьор и певец. Въпреки че лесно мога да работя от вкъщи без затруднения, ситуацията в момента показа страшното си лице. И независимо на какъв етап сме в момента, винаги трябва да намираме нещо, което да ни кара да се усмихваме всеки ден. Може би сега е време да направим нови открития и да намерим нови възможности да изградим едно по-добро бъдеще. Затова забравете за негативните емоции поне за малко и се надявам написаното от мен да направи деня ви по-слънчев, а снимките от фотосесията ми с BUZZ да вдъхновят избора на следващия ви аутфит.

Аз съм голям фен на Nike – и на кецовете, и на облеклото. Удобна, тренди и лека блуза с качулка в комбинация с панталони е най-добрият избор за есента. Особено сега, когато спортните екипи са най-новото нещо в света на модата.

В допълнение на страхотните дрехи носих най-удобните Nike Air Мax 2090. Не съм вярвал, че кецове, или обувки изобщо, могат да са толкова удобни. С всяка стъпка имаш чувството, че вървиш по облаци. Освен удобството, те също изглеждат невероятно. Избрах белите с детайли в червено, жълто, черно и синьо. Air Max 2090 са налични и в други цветови комбинации, а разнообразието се напасва с вкуса на всекиго.

За мен и в работата ми най-важен е комфортът. За да мога да представя себе си пред камерата, трябва да се чувствам добре. Аз съм човек, който никога не може да стои на едно място. Винаги нещо се случва и винаги искам да опитвам нови неща. За непредвидените ситуации – от разходки сред природата до забавления без конкретна причина, които записвам за YouTube каналa си, имам нужда от кецове, които няма да се разочароват в края на деня. И се заклевам, че Air Max 2090 са точно такива.

С всички тези жестоки артикули се сдобих от Buzz и вие също можете да ги намерите в магазините или онлайн.

Надявам се, че сте харесали моето стори.

Пожелавам ви да сте спокойни през есенния сезон и да запазите позитивизма си.

Откривайте новите възможности,

Pero Martić

 

Подобни статии