Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
20.10.2020.

To be part of the future you need to look at the Classics

Здравейте,

 

Аз съм Реми и съм танцьор и хореограф. Всички можем да се съгласим, че тази година е доста необичайна, особено за хора като мен. Цял живот съм изразявал себе си чрез танца. Това, което ме кара да сe развивам е това да постигна мечтите си и целите, кoито съм си поставил.

 

Танцът ме води на различни места и да попадам в нови градове и страни.

В това ново приключение пък съм заедно със NIKE CORTEZ BASIC и NIKE AIR FORCE 1 '07, които се появяват с нов устойчив дизайн. Приковаха вниманието ми, веднага щом ги видях. Изчистени и създадени за модерния човек.

 

Бързам да споделя, че и двата модела са част от новата колекция на Nike "Recycled Canvas”, която пък е част от инициативата на Nike "Move to Zero". Нейната цел е да достигне до нулево замърсяване и нулев въглероден отпечатък, за да има спортът едно по-добре бъдеще. Това ще рече, че са създадени от рециклирани материали. Този факт веднага ме спечели. Горната им част е проектирана от рециклирани материали, Swoosh коженото лого също, чак до езика и връзките. Това може да видите и в самия им дизайн и подбраните цветове.

 

NIKE AIR FORCE 1 е един от най-любимите ми модели кецове. Класически силует, вечен модел и изключително удобен.

Моделът CORTEZ пък ми харесва, защото носи по-спортно усещане, което ги прави супер леки и подходящи за танци.

И двата модела са създадени не само с поглед към бъдещето, но все едно са създадени за мен.

Обичам сивите тонове, защото супер лесно се комбинират и са перфектни за есента. Харесва ми да съм едно с околната среда, което се случва толкова естествено с тези Nike модели. Лятото е ярко и шарено, но есента е облачна и променлива - това най-много ми допада. И също като есента AIR FORCE 1 '07 и CORTEZ имат своите "слънчеви" елементи, с които изпъкват - светлосиньото в подметката и ярките жълти елементи на езика и в задната част на обувката.

Побързайте да ги намерите в най-близкия Buzz магазин или online, защото те ви чакат.

 

Stay fresh,

Remi

 

Подобни статии