Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
14.10.2020.

LET'S CONQUER THE WORLD TOGETHER WITH AIR MAX 95!

Здравейте всички, Аз съм Антония!

Много се радвам, че имам възможност да дадем старт заедно с това стори! Аз съм на 19 и любовта ми към музиката е това, за което живея.

Обичам да се усмихвам и да правя смешни физиономии и това, което ме прави щастлива, е хората да харесват музиката ми и работата ми.

Освен музиката обичам и кецовете. Страстта ми към тях е неописуема. Имам много чифтове и огромна част от тях са от Buzz Sneaker Station. Buzz са тези, без които не мога да живея. Когато знаеш какво искаш от първия момент, в който влезеш в магазина, тогава знаеш, че това е правилният ти избор.

Моята колаборация с тях досега е повече от страхотна, затова решихме това да бъде първата ни общата фотосесия от още много бъдещи такива. И нека този модел (един от най-удобните, които съм носила) с много цветове да бъде израз на радостта и признателността за всичко, което са направили за мен.

Nike Air Max 95 са същите като приятелите ми от Buzz. Те ме подкрепят, винаги ми е удобно с тях и мога да ги взема със себе си, където и да отида.

Air Max 95 има две Air камери в средата. За повече щастие и комфорт!

Знаете ли какво е вдъхновило този модел? Човешкото тяло! От гръбнака, мускулите и мускулните влакна. Каква страхотна идея!

На снимките по-долу можете да видите как съм комбинирала този ултрамодерен модел, а ние нямаме търпение да видим и вашите аутфити с тях.

Нека покорим света!

Antonia

Подобни статии