Mестоположение: BGR / bg
14/10 2020.
Blogger Pick

LET'S CONQUER THE WORLD TOGETHER WITH AIR MAX 95!

Здравейте всички, Аз съм Антония!

Много се радвам, че имам възможност да дадем старт заедно с това стори! Аз съм на 19 и любовта ми към музиката е това, за което живея.

Обичам да се усмихвам и да правя смешни физиономии и това, което ме прави щастлива, е хората да харесват музиката ми и работата ми.

Освен музиката обичам и кецовете. Страстта ми към тях е неописуема. Имам много чифтове и огромна част от тях са от Buzz Sneaker Station. Buzz са тези, без които не мога да живея. Когато знаеш какво искаш от първия момент, в който влезеш в магазина, тогава знаеш, че това е правилният ти избор.

Моята колаборация с тях досега е повече от страхотна, затова решихме това да бъде първата ни общата фотосесия от още много бъдещи такива. И нека този модел (един от най-удобните, които съм носила) с много цветове да бъде израз на радостта и признателността за всичко, което са направили за мен.

Nike Air Max 95 са същите като приятелите ми от Buzz. Те ме подкрепят, винаги ми е удобно с тях и мога да ги взема със себе си, където и да отида.

Air Max 95 има две Air камери в средата. За повече щастие и комфорт!

Знаете ли какво е вдъхновило този модел? Човешкото тяло! От гръбнака, мускулите и мускулните влакна. Каква страхотна идея!

На снимките по-долу можете да видите как съм комбинирала този ултрамодерен модел, а ние нямаме търпение да видим и вашите аутфити с тях.

Нека покорим света!

Antonia

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Здравейте,   Аз съм Реми и съм танцьор и хореограф. Всички можем да се съгласим, че тази година е доста необичайна, особено за хора като мен. Цял живо...
07.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Първата дума, която се появи в ума ми, когато видях adidas ZX 2K Boost, е свежи. Тези кецове са създадени да направят дори и най-дъждовния ден по-светъл, но ...
30.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Те са Dream Team до живот. Запознайте се с най-новите членове на The Coolest School Crew.
string(0) ""
string(0) ""