Mестоположение: BGR / bg
14/10 2020.
Blogger Pick

LET'S CONQUER THE WORLD TOGETHER WITH AIR MAX 95!

Здравейте всички, Аз съм Антония!

Много се радвам, че имам възможност да дадем старт заедно с това стори! Аз съм на 19 и любовта ми към музиката е това, за което живея.

Обичам да се усмихвам и да правя смешни физиономии и това, което ме прави щастлива, е хората да харесват музиката ми и работата ми.

Освен музиката обичам и кецовете. Страстта ми към тях е неописуема. Имам много чифтове и огромна част от тях са от Buzz Sneaker Station. Buzz са тези, без които не мога да живея. Когато знаеш какво искаш от първия момент, в който влезеш в магазина, тогава знаеш, че това е правилният ти избор.

Моята колаборация с тях досега е повече от страхотна, затова решихме това да бъде първата ни общата фотосесия от още много бъдещи такива. И нека този модел (един от най-удобните, които съм носила) с много цветове да бъде израз на радостта и признателността за всичко, което са направили за мен.

Nike Air Max 95 са същите като приятелите ми от Buzz. Те ме подкрепят, винаги ми е удобно с тях и мога да ги взема със себе си, където и да отида.

Air Max 95 има две Air камери в средата. За повече щастие и комфорт!

Знаете ли какво е вдъхновило този модел? Човешкото тяло! От гръбнака, мускулите и мускулните влакна. Каква страхотна идея!

На снимките по-долу можете да видите как съм комбинирала този ултрамодерен модел, а ние нямаме търпение да видим и вашите аутфити с тях.

Нека покорим света!

Antonia

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Стигни върха и остани на върха. аdidas SAMBAROSE дава нов облик на модела Samba като кецове с платформа, достойни за улицата, и вдъхновени от класическия обл...
20.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Брандове, които харесваш, силуети, за които си мечтаеш от известно време, дизайни, носени от най-популярните хора в света – Buzz Sneaker Station е исти...
13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Здравейте, Buzz хора! Казвам се Nina Retar и съм част от crew-то на Buzz повече от година. Това е първото ми блог стори, което се надявам да ви усмихне и да ...
string(0) ""
string(0) ""