Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
07.10.2020.

Adidas ZX 2K Boost - Лек за тъмни и дъждовни дни

Първата дума, която се появи в ума ми, когато видях adidas ZX 2K Boost, е свежи. Тези кецове са създадени да направят дори и най-дъждовния ден по-светъл, но първо нека започна с урок по история.

Започнала живота си преди четири десетилетия, или по-точно през 1984, серията ZX е една от най-дълголетните и най-успешни в историята на кецовете. Сериозните бегачи поставят рекорди със ZX, които още тогава имат високотехнологичен дизайн, базиран на проучвания в сферата на биомеханиката. Започнали живота си като обувки за бягане, тренировки и състезания, скоро те грабват вниманието на членовете на различни субкултури, благодарение на комфорта и привлекателния си дизайн. А сега те са кецовете, които може да носиш всеки ден.

ZX 2K Boost продължава да затвърждава репутацията си и продължава дългата история на обединяване на технология с разпознаваемата естетика на adidas.

Конструирани с мрежа в горната част, невидим език и с разпознаваема adidas Boost подметка по цялата дължина с TPU пета, те гарантират усещане за лекота и енергия едновременно през целия ден.

Страхотната комбинация от цветове ги превръща в перфектния антидот през мрачните и хладни дни, които ни предстоят, но също и в помощник да привлечеш вниманието на околните.

Adidas ги описва като "Усещане пред логиката. Комфортът е най-важен, независимо каква форма заема." И тук искам да цитирам хърватския рапър General Woo: “Стари, съвременни и футуристични“.

Когато ги носиш, изпитваш нещо, което дори не може да се опише с думи. Това е ново измерение на комфорта, затова отидете в най-близкия BUZZ магазин или ги вземете онлайн!

Винаги ваш,

Don Kiki

Подобни статии