Mестоположение: BGR / bg
07/10 2020.
Blogger Pick

Adidas ZX 2K Boost - Лек за тъмни и дъждовни дни

Първата дума, която се появи в ума ми, когато видях adidas ZX 2K Boost, е свежи. Тези кецове са създадени да направят дори и най-дъждовния ден по-светъл, но първо нека започна с урок по история.

Започнала живота си преди четири десетилетия, или по-точно през 1984, серията ZX е една от най-дълголетните и най-успешни в историята на кецовете. Сериозните бегачи поставят рекорди със ZX, които още тогава имат високотехнологичен дизайн, базиран на проучвания в сферата на биомеханиката. Започнали живота си като обувки за бягане, тренировки и състезания, скоро те грабват вниманието на членовете на различни субкултури, благодарение на комфорта и привлекателния си дизайн. А сега те са кецовете, които може да носиш всеки ден.

ZX 2K Boost продължава да затвърждава репутацията си и продължава дългата история на обединяване на технология с разпознаваемата естетика на adidas.

Конструирани с мрежа в горната част, невидим език и с разпознаваема adidas Boost подметка по цялата дължина с TPU пета, те гарантират усещане за лекота и енергия едновременно през целия ден.

Страхотната комбинация от цветове ги превръща в перфектния антидот през мрачните и хладни дни, които ни предстоят, но също и в помощник да привлечеш вниманието на околните.

Adidas ги описва като "Усещане пред логиката. Комфортът е най-важен, независимо каква форма заема." И тук искам да цитирам хърватския рапър General Woo: “Стари, съвременни и футуристични“.

Когато ги носиш, изпитваш нещо, което дори не може да се опише с думи. Това е ново измерение на комфорта, затова отидете в най-близкия BUZZ магазин или ги вземете онлайн!

Винаги ваш,

Don Kiki

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

28.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз. Както знаете, моят стил е спортно-елегантен. Бих го писала като кежуъл и преди всичко – удобен. В ежедневието ми, което вк...
20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Здравейте,   Аз съм Реми и съм танцьор и хореограф. Всички можем да се съгласим, че тази година е доста необичайна, особено за хора като мен. Цял живо...
14.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Здравейте всички, Аз съм Антония! Много се радвам, че имам възможност да дадем старт заедно с това стори! Аз съм на 19 и любовта ми към музиката е това, за ...
string(0) ""
string(0) ""