Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
30.09.2020.

DREAM TEAM FOR WHOLE LIFE

Те са Dream Team до живот. Запознайте се с най-новите членове на The Coolest School Crew.

Сещате ли се за онова момиче, което идва на училище преди всички останали, за да заеме някой от последните чинове, и използва междучасията, за да тренира с конусите, които е намерила в шкафчето на учителката. Или за онова момче, което винаги закъснява, но всички го харесват заради сините му очи и му прощават всяка беля. Това са най-добрите ми приятели, а аз съм Dušan, макар че ме наричат Ikan, ученик, който прекарва малко повече време на футболния терен и малко по-малко в училище, заради спортните си задължения. Определяме се като Dream Team, въпреки че не можем да бъдем отбор много често, поради многобройните ни спортни задължения.

О, да! Ние сме изцяло отдадени на спорта! Jana е трикратна национална шампионка по художествена гимнастика от 2016 г. Спечелила е множество международни турнири, сред които се открояват тези в Нови Сад, Словения, Унгария и България. В нашия град, Свилайнац, тя бе обявена за Спортист на годината.

Uroš е футболист, а най-успешният момент в кариерата му е играта за швейцарския SC YF Juventus, с която се подготвяше в Барселона, на стадиона Camp Nou. В училищните състезания неведнъж е водил отбора към победа.

Трябваше да се отделя за известно време от отбора си, за да започна кариерата си във ФК Чукарички, която сега продължи във ФК Цървена звезда. Моето поколение, 2002/2003 наскоро спечели сръбската младежка лига, а можем и да се похвалим с първи места от турнири в Русия, Италия, Словения и Чехия. Тези победи ни позволиха да влезем в елитния ранг на квалификациите за Шампионската лига, която беше отложена поради ситуацията около COVID-19.

Заради всекидневните ни задължения, TikToks бяха начинът ни да останем свързани. През уикендите тримата се събирахме заедно и така двамата с Uroš се превърнахме в приятелките на Jana, които нямат търпение да чуят и да разкажат за новите ѝ успехи.  

Хората, които ни познават, ни наричат Dream Team, защото въпреки липсата на време, прекарано заедно, и различните училища, сме невероятно близки и не се отказваме от личните си, а и от споделените си мечти. Обичаме спорта, който практикуваме, но не по-малко обичаме времето, в което си говорим, правим TikTok видеа и се размотаваме заедно. В тези моменти усмивките не напускат лицата ни.

Dream Team

Подобни статии