Mестоположение: BGR / bg
23/09 2020.
Blogger Pick

MEET THE CREW. I MEAN, FAMILY :)

Колко от вас са се запознали с най-добрите си приятели, съвсем случайно? И колко от вас считат, че най-добрият им приятел е като член на семейството? Представяме ви Anastasia, Ines, Andrea, Ana и Mateja. 4 момичета и едно момче всички те са със съвсем различни интереси и хобита, но заедно правят невероятен екип, който е обединен от общата си любов към забавлението и добрата компания.

Ana представя този необикновен екип, техните интереси и черти на характера и въпреки, че те са съвсем различни, всеки със своята ярка индивидуалност взаимно се допълват, за да бъдат едно необикновено crew.

Ana: „Накратко, ние се познаваме от четири години, срещнахме се по време на лятното училище, а после се озовахме и в една и съща гимназия. Оттогава живеем заедно и наистина сме като едно семейство.

Matej, обича историята, спорта, игрите и забавленията. Знам, че познавате хора, които вечно закъсняват, които обичат да се вглъбяват и в такива моменти е трудно да достигнеш до тях. Е, това е нашият Матей . Но трябва да признаем, че времето, прекарано с него, винаги е страшно забавно. Обожаваме неговите истории за герои и войни. Той е нашият закрилник, нашето рамо, на което винаги можем да се опрем.

Anastasia пък е момиче, което обожава конете и често се случва да прекарва дните си с коня си Аскер в клуба по езда. В такива моменти се чувстваме малко пренебрегнати, но тя е най-забавният и спокоен човек в нашето семейство, има способността да превръща и най-неприятната ситуация в шега. Дори само мисълта за нея предизвиква широка усмивка върху лицата ни.

Andrea обича математиката, физиката, пеенето и актьорството. Тя спечели наградата за най-добра актриса на филмовия фестивал Viva. В нашето crew тя е човекът, който има безгранична любов за всички, може би затова тя е и единствената от нас, която е винаги влюбена.

Ines е нашата мажоретка. Обича да танцува и пее. С техния мажоретен състав отидоха във Франция и взеха участие в празненствата за падане на Бастилията. Тя е най-безстрашната от нас, дори и в моменти, в които си мислим, че светът ще се срути, тя е човекът, който винаги ни окуражава. Буен огън и нежно цвете в едно :)

След като Ана ни представи нейното crew, нейните приятели се съгласиха да кажат по няколко думи и за нея.

"Ana е човекът, който винаги е отговорен, който не нарушава правилата, амбициозна е и винаги се опитва да бъде навреме за срещите ни, организира всичко и ни кара да се чувстваме спокойни. Освен приятелите - музиката, пианото и волейболът са трите неща, които я карат да се чувства щастлива и без коитo тя не можеше да си представи живота.

Въпреки, че са ярки индивидуалисти с разнообразни интереси, те винаги се подкрепят и участват като истински екип в различни проекти и състезания.

Andrea, Инес и Ана пяха в Рим, за да отбележат смъртта на кралица Катрин. Пак заедно те участваха и в международно състезание по класически езици. Там спечелиха престижните второ и трето място. Голяма част от времето си заедно прекарват на спортното игрище, но отделят време и за благотворителни каузи. Последната, с която се гордеят, е, че заедно с други ученици от училището събират дрехи и пари за африканското сиропиталище в Мали.

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

20.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Здравейте,   Аз съм Реми и съм танцьор и хореограф. Всички можем да се съгласим, че тази година е доста необичайна, особено за хора като мен. Цял живо...
14.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Здравейте всички, Аз съм Антония! Много се радвам, че имам възможност да дадем старт заедно с това стори! Аз съм на 19 и любовта ми към музиката е това, за ...
07.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Първата дума, която се появи в ума ми, когато видях adidas ZX 2K Boost, е свежи. Тези кецове са създадени да направят дори и най-дъждовния ден по-светъл, но ...
string(0) ""
string(0) ""