Mестоположение: BGR / bg
08/09 2020.
Blogger Pick

Let’s roll with Go-Breakers

Go Breakers – те имат страст към танца, те са издръжливи и мотивирани, което ги води и до 26 национални титли, 9 европейски и 11 световни титли. Състезания, участия и тренировки в Словения и чужбина не са единствените неща, които ги свързват. Всички членове на отбора са амбициозни, имат желание за работа и имат подобно чувство за хумор и затова те са и истински приятели. Цялото crew се събира преди по-малко от година, но всички негови членове имат чувството, че са се познавали през целия си живот. Винаги знаят как да се изслушват и как да се подкрепят в хубавите и в трудните моменти. За тях брейк танците не са само танци и спорт, а начин да се изразят сред приятелите си. Въпреки изтощителното темпо, нашият отбор винаги намира време и за любимите пица и палачинки. Има ли нужда изобщо да казваме повече или е ясно, че те са най-страхотният отбор?
 

Те тренират по три часа всеки ден и обичат да прекарват свободните уикенди в незабравими приключения като танцови лагери, участия пред публика и състезания. Те също организират и международни танцови събития, уъркшопи за деца и възрастни. Нека се срещнем с тях:Enia Marinič

Личност: Енергична и упорита, пълна с ентусиазъм, иска да извлече колкото се може повече от живота. Тя е готова да направи много за отбора, така че самоинициативата, дисциплината и амбицията ѝ никога не се изчерпват.
Стил: безстрашна и смела в танците. През повечето време ще я видите да лети във въздуха, докато другите танцьори я подхвърлят или правят поддържки. Тя също е майстор и на акробатиките на земята, които изискват добри двигателни умения и кураж. Затова и Enia е перфектна в това, което прави.
Любими моменти: Да танцува с целия отбор пред публика.
Постижения: 3-то място за Соло Възрастни на Световния Шампионат 2018 в Полша.

Indi Mužič

Личност: сладка, жизнерадостна, което е изразява в позитивното ѝ отношение към целия отбор. Indi е много отговорна, може да се разчита на нея и винаги е готова да помогне. Те често поема отговорност за качеството на работата на другите в отбора, насочвайки се към прогреса на crew-то. Тя танцува от 4-годишна и най-голямото ѝ желание е да стане учител по танци.
Стил: Тя се движи леко, ловко, с доза креативност и страхотен ритъм.
Любим момент: Соло състезанията.
Постижения:  1-во място на Соло Възрастни на Световния Шампионат 2018 в Полша.

Daniel Mikuž

Личност: вярва в себе си, затова и често си поставя високи цели, които методично постига. Той винаги споделя познанията си с другите членове. В същото време той е много скромен и учтив с хората.
Стил: прави салта, скача от различни препятствия и работата с другите танцьори е най-доброто му умения. Той прави всичко това много леко, което потвърждава знанията му за различните техники.
Любим момент: тренировките по акробатика

Raf Mužič

Личност: Другите членове го наричат техния по-малък брат. Той е закачлив и обича дисциплинираната, но динамична обстановка.
Стил: стилът му е много разнообразен и динамичен. Той е майстор на силовите движения, бързата работа с краката и freeze-овете.
Любим момент: Пътуванията с отбора.
Постижения: 1-во място Отбори на Европейското първенство 2018 в Германия.

Nick Gorjup

Личност: човекът, на когото другите се доверяват, този, който винаги забавлява и успокоява колегите си. Но, когато се налага, е способен на дълбока концентрация и спокойствие.
Стил: Може да се разчита на него по време на трудни групови акробатики като истинска „основа“. Стилът му е по-задълбочен и технически изискан, затова и той толкова обича freeze-овете и силовите движения.
Любими моменти: тренировките
Постижения: 1-во място Отбори на Световното първенство 2017 в Дания.

Rok Cvjetkovic

Личност: Дружелюбен и винаги готов за танци. Той е и много любопитен, що се отнася до ърбън културата, която го заобикаля. Брейк танците, от друга страна, са нещото, към което винаги се завръща. Той е наясно, че пряк път към успеха няма, затова винаги се отнася с отговорност към задачите и организационните си функции в отбора.
Стил: Това, което го прави разпознаваем, е изключително добрата му база, която комбинира с харизма и отношение към танца.
Любим момент: Танцовите лагери.
 

Салта, въртене, превъртания и уникални танцови движения са тяхното второ име!

Усетете енергията им и вижте видеото и снимките им.

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, здравейте, мили мои сникър маниаци. Готови ли сте да се присъедините към мен за новото ми стори тази седмица? Аз съм Andreea Din и ще съм вашия ги...
03.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Здравейте на всички, За първи път съм тук с Pero Martić, геймърът от Словения, YouTube-ър, актьор и певец. Въпреки че лесно мога да работя от вкъщи без затр...
28.
Oct.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз. Както знаете, моят стил е спортно-елегантен. Бих го писала като кежуъл и преди всичко – удобен. В ежедневието ми, което вк...
string(0) ""
string(0) ""