Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.09.2020.

Let’s roll with Go-Breakers

Go Breakers – те имат страст към танца, те са издръжливи и мотивирани, което ги води и до 26 национални титли, 9 европейски и 11 световни титли. Състезания, участия и тренировки в Словения и чужбина не са единствените неща, които ги свързват. Всички членове на отбора са амбициозни, имат желание за работа и имат подобно чувство за хумор и затова те са и истински приятели. Цялото crew се събира преди по-малко от година, но всички негови членове имат чувството, че са се познавали през целия си живот. Винаги знаят как да се изслушват и как да се подкрепят в хубавите и в трудните моменти. За тях брейк танците не са само танци и спорт, а начин да се изразят сред приятелите си. Въпреки изтощителното темпо, нашият отбор винаги намира време и за любимите пица и палачинки. Има ли нужда изобщо да казваме повече или е ясно, че те са най-страхотният отбор?
 

Те тренират по три часа всеки ден и обичат да прекарват свободните уикенди в незабравими приключения като танцови лагери, участия пред публика и състезания. Те също организират и международни танцови събития, уъркшопи за деца и възрастни. Нека се срещнем с тях:



Enia Marinič

Личност: Енергична и упорита, пълна с ентусиазъм, иска да извлече колкото се може повече от живота. Тя е готова да направи много за отбора, така че самоинициативата, дисциплината и амбицията ѝ никога не се изчерпват.
Стил: безстрашна и смела в танците. През повечето време ще я видите да лети във въздуха, докато другите танцьори я подхвърлят или правят поддържки. Тя също е майстор и на акробатиките на земята, които изискват добри двигателни умения и кураж. Затова и Enia е перфектна в това, което прави.
Любими моменти: Да танцува с целия отбор пред публика.
Постижения: 3-то място за Соло Възрастни на Световния Шампионат 2018 в Полша.

Indi Mužič

Личност: сладка, жизнерадостна, което е изразява в позитивното ѝ отношение към целия отбор. Indi е много отговорна, може да се разчита на нея и винаги е готова да помогне. Те често поема отговорност за качеството на работата на другите в отбора, насочвайки се към прогреса на crew-то. Тя танцува от 4-годишна и най-голямото ѝ желание е да стане учител по танци.
Стил: Тя се движи леко, ловко, с доза креативност и страхотен ритъм.
Любим момент: Соло състезанията.
Постижения:  1-во място на Соло Възрастни на Световния Шампионат 2018 в Полша.

Daniel Mikuž

Личност: вярва в себе си, затова и често си поставя високи цели, които методично постига. Той винаги споделя познанията си с другите членове. В същото време той е много скромен и учтив с хората.
Стил: прави салта, скача от различни препятствия и работата с другите танцьори е най-доброто му умения. Той прави всичко това много леко, което потвърждава знанията му за различните техники.
Любим момент: тренировките по акробатика

Raf Mužič

Личност: Другите членове го наричат техния по-малък брат. Той е закачлив и обича дисциплинираната, но динамична обстановка.
Стил: стилът му е много разнообразен и динамичен. Той е майстор на силовите движения, бързата работа с краката и freeze-овете.
Любим момент: Пътуванията с отбора.
Постижения: 1-во място Отбори на Европейското първенство 2018 в Германия.

Nick Gorjup

Личност: човекът, на когото другите се доверяват, този, който винаги забавлява и успокоява колегите си. Но, когато се налага, е способен на дълбока концентрация и спокойствие.
Стил: Може да се разчита на него по време на трудни групови акробатики като истинска „основа“. Стилът му е по-задълбочен и технически изискан, затова и той толкова обича freeze-овете и силовите движения.
Любими моменти: тренировките
Постижения: 1-во място Отбори на Световното първенство 2017 в Дания.

Rok Cvjetkovic

Личност: Дружелюбен и винаги готов за танци. Той е и много любопитен, що се отнася до ърбън културата, която го заобикаля. Брейк танците, от друга страна, са нещото, към което винаги се завръща. Той е наясно, че пряк път към успеха няма, затова винаги се отнася с отговорност към задачите и организационните си функции в отбора.
Стил: Това, което го прави разпознаваем, е изключително добрата му база, която комбинира с харизма и отношение към танца.
Любим момент: Танцовите лагери.
 

Салта, въртене, превъртания и уникални танцови движения са тяхното второ име!

Усетете енергията им и вижте видеото и снимките им.

Подобни статии