Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
26.08.2020.

THE STORY OF BROTHERS CREW

Те не са кръвни братя… те са много повече от това. Те са братя по душа. Танците ги събират и заедно се чувстват като истинско семейство. През 2012 Piticu (част от групата Simplu) пише първата си страница от The Brothers Crew story – концепция, създадена, за да продължи страстта му към танците под мотото „Здраве през танци“.

През годините crew-то претърпява много промени, но в крайна сметка, с подкрепата на семействата им и хореографите им, тези, който следват кредото на Piticu Dance StudioСамо силните оцеляват“, са:

Cristian (Chips (На 15 години) – има 7 години опит като танцьор; въпреки че танцува от 3 години в crew-то, неговите колеги гледат на него като лидера на групата, заради факта, че той е много отдаден и изключително трудолюбив.

 

Andrea (на 16 години) – започва да танцува на 8 години. Тя е част от групата от самото начало на танцовата си кариера, показвайки силна отдаденост всеки ден.

 

Ryan (на 11 години) – танцува с това страхотно семейство от 5 години и вече е един от най-енергичните й членове

 

Miruna (на 15 години) – стъпва на дансинга за първи път на 6 години; тя е част от Brothers Crew от около 4 години и се превръща в човека, чиято задача е да поддържа позитивното и весело настроение в групата.

              

Patrick (на 16 години) – започва да танцува на 7 години; присъединява се към тази страхотна танцова група преди 6 години. Надарен е с много талант, който му позволява да комбинира танцовите си движения с акробатичните си умения.

 

Ariana (Ari) (на 14 години) – танцува от 11-годишна; преди това се занимава с гимнастика. Тя е най-новото попълнение в групата и се присъединява преди 2 години. Въпреки това тя се интегрира лесно заради амбициозната си натура и увереността в уменията си.

 


Човекът, който вярна най-силно в тях, Piticu, успява да запали искрата на интереса им към танците, като е едновременно техен учител, приятел и родител. Танците се превръщат в нещото, което променя цялостното им виждане за живота. Има огромен принос в развитието им като личности. Общото вярване, че заедно можем да успеем и че няма недостижими цели, докато в групата се запазва удоволствието от работата заедно, спазва се дисциплина, отговорност и сериозност, амбиция и лоялност, уважение между треньори и танцьори, запазва се толерантността, търпението и желание за живот. С други думи – трябва да се запази отборният дух.

 

Ако мислиш, че е нужен само талант, за да постигнеш големи успехи, Brothers Crew отговарят в общ глас, че тайната е в упоритостта и многото работа. Да, танцуват всеки ден и смятат танцуването за форма на изкуство със спорт.

Те си спомнят с радост всички забавни моменти по време на състезанията и тренировките и сега знаят как да преминават всички бариери със усмивка. Между другото, знаете ли какво прави брейк танцьорът, ако пропусне да се приземи след скок? Клати краката си като бръмбър, за да изглежда като част от хореографията… или какво прави, ако някой колега го изпусне? Започва да лази по пода, за да изглежда, че всичко е умишлено.

 

The Brothers Crew следва едно общо правило: Каквото и да се случи, направи каквото можеш, не се отказвай! Импровизирай до края на танца!

 


 

The Brothers Crew има собствена рецепта за успех – изразяват емоциите си чрез танца. Участвали са в много шоу програми и предавания, танцували са във видеа на популярни румънски артисти и са горди с успехите, които са постигали на множество годишни състезания, като повече пъти стигат до високи позиции.

Те са шампиони в Young Artist Grand Prix, с най-добър резултат от състезанието, като печелят едновременно с това и приза за Най-добра група. Стават първи на Bucharest Dance Festival, като се квалифицират за Световната купа по танци – състезание в Канада. Освен това те участват и в национални състезания the DanceStar, квалифицират се за “DanceStar World Finals” в Хърватска.

Най-голямото им постижение като група е квалификацията 2 поредни години за състезанието „World Hip Hop Dance Championship”, в САЩ. През 2018 години The Brothers Crew стъпва на международната хип хоп сцена със Финикс , Аризона. Това допринася много за тяхното развитие като танцьори и е най-високо ниво, което групата е достигала досега.

Енергията на тренировките, адреналинът, който се усеща на сцената, споделената подкрепа и желание за развитие, за да стигнат по-далече заедно. Вдъхновението, което се черпи от ърбън културата и разнообразието на танците – особено от света на хип-хопа и танците на улицата. Комбинацията от всичко това им помага да намерят ежедневната си мотивация да продължат да следват общата си мечта – да живеят с танцова стъпка и да става все по-добри всеки ден. Те никога не се отказват. Ще се борят докрай! Като братя.


Brothers Crew

Подобни статии