Mестоположение: BGR / bg
19/08 2020.
Blogger Pick

IF YOU WANNA BE A STAR, BE A SUPERSTAR

Здравейте, хора. Надявам се, сте добре и наслаждавате на дългочаканите летни дни :)

Завръщам се с ново стори, в което ще ви представя вечната класика в света на кецовете – adidas Superstar. Това е историята на най-популярната спортна обувка, историята на легендата, символ на една цяла култура с ненадминат дизайн.

Предполагам вече знаете, че adidas е любимият ми бранд, но знаехте ли, че Superstar са първите кецове, с които започнах да вървя по пътя към на изграждането на моя ърбън стил?

Удобни и винаги на мода, adidas Superstar е модел, който винаги бих избрала, защото мога да ги съчетая за почти всеки повод!

Носила съм ги с рокли, панталони, по официални и неформални поводи – и никога не съм грешала в избора си.

Първият ми чифт беше в бяло, но по-късно се насочих към варианти в черно, оранжево, лилаво и колекцията ми растеше с всеки чифт. Последният модел, в който се влюбих още с пробването, е белият Superstar. Да, да, също като първия ми чифт, само че този път дизайнът е по-смел. Модерен, женствен, моделът е ненатрапчив и минималистичен, но същевременно придава завършен вид на всеки аутфит.

Днес комбинирам кецовете с феноменалния екип, който обожавам. Хора, не можете да си представите колко шик и удобен е.

Знаете, че стилът ми е един от начините, с които изразявам себе си. Обичам контрастите, така че да мога да комбинирам официална рокля с кецове или облекло за тренировка с високи токчета. Обичам да съм в крак с модата по свой собствен начин.

От десетилетия е готино да имаш adidas Superstar като част от аутфита си за всеки повод – ежедневните задачи, специални поводи и дори за работа. От нас зависи винаги да сме Superstar, а това винаги ще е на мода.

До следващия път, пращам ви целувки от Сараево.

Hana

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

16.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Те никога не спират да танцуват. Диско, хип-хоп, съвременен балет, салса, зумба, бачата… Имат многобройни награди от национални и международни състеза...
08.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Go Breakers – те имат страст към танца, те са издръжливи и мотивирани, което ги води и до 26 национални титли, 9 европейски и 11 световни титли. Състез...
02.
Sep.
2020.
Blogger Pick
Представяме ви най-готиния отбор по физика от Сърбия и нашето Готино Ново Училищно crew.
string(0) ""
string(0) ""