Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.08.2020.

327 shades of retro 70's look

Bold, retro classic made for modern everyday life

 

Здравейте, хора! По време на горещите летни дни си починахме малко от танците и решихме да потърсим нови кецове, с които ще покорим всеки дансинг. Buzz Crew ни подсказаха, че в BUZZ има нови кецове, които ще ни отвеят главите, и наистина в момента, в който видяхме New Balance 327, сякаш те крещяха „Suzana! Franjo!“.

Ние сме големи почитатели на спортните обувки, които се превръщат в звезди на улицата. Но специално място в колекцията ни е запазено за обувките за бягане от 70-те, които са се трансформирали в модни икони и са част от живота на много хора. Така че NB 327 намериха мястото си в колекцията ни много бързо.

От момента, в който хванеш NB 327 в ръцете си, можеш да усетиш комбинацията от различните материи в горната част на обувката. Разпознаваемата буква N е малко по-голяма при този модел, а долната част на подметката е вдъхновена от обувките за бягане на писта от миналото, но детайлът, който ни заинтригува най-много, беше асиметричната подметка, която продължава и към петата.

Звездата този сезон със сигурност е New Balance W327! Със страхотни цветове и в една от любимите комбинации на Suzana. Те са наистина удобни и имат същата подметка, която преминава към петата. Като цяло NB W327 са страхотен избор, ако прекарвате по-голямата част от дните си обикаляйки града, танцувайки или просто на разходка.

Може и да си помислите друго в началото, но този модел на New Balance прави дръзка стъпка и моделът 327 е всичко, което NB феновете биха искали. Атрактивният дизайн не е единственото, което прави 327 уникален, но и подобрените технически характеристики са в основата на всичко. Велурените детайли, които изглеждат износени, са акцент в ретро усещането и придават на модела по-различен вайб. А New Balance 327 в тъмнолилаво е истинско попадение за лятото.

Мъжките 327 напълно отразяват твърдението на New Balance “Носени от супермоделите в Париж и бащите в Охайо.“ И въпреки че бащите в Охайо не следват плътно модните тенденции, супермоделите в Париж ще полудеят по този модел, точно като Franjo. „Може би за първи път имам чувството, че съм облечен официално и изглеждам зрял с тези кецове, риза с флорални елементи и ленен панталон. Моделът е мек и лек, точно както харесвам своите обувки, когато обикалям улиците или излизам с приятели. А когато вечерта дойде, съм готов за среща с моето момиче.“

New Balance 327 придават истинско лайфстайл усещане на ежедневните облекла и едновременно с това са удобни за дългите летни дни в града или спокойните разходки край морето. Вземете своя чифт от най-близките BUZZ магазини или онлайн. Насладете се на лятото, бъдете дръзки и луди, когато комбинирате аутфитите си, а ние ви препоръчваме NB 327, за да го постигнете.

Ще се видим скоро,

Suzana & Franjo

Подобни статии