Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
05.08.2020.

ELEVATED CALI VIBES

Здравейте, готини кученца и котенца, това съм аз, Андреаа, и днес покоряваме горещите улици с нашето Buzz Crew и страхотни Puma кецове. Готови ли сте? Ходя по тези улици от дете и съм наблюдавала как този град расте на височина и мога да кажа, че и той е видял и моето израстване, затова, скъпи приятели, мога да твърдя, че сме свързани по повече от един начин…

Живеем в градовете си като в убежище и тук изграждаме начина си на живот, растем, променяме се и създаваме културата си. По този начин и градът се развива и преобразява собствената си култура постоянно. Знам, че звуча много романтично, когато говоря за улиците, но чувствам, че те са част от общността ни и няма как да ги пропусна в нашите сторита.

Като всеки добър разказ и този има свой обрат. Този път той се казва Puma Cali Wedge. Вдъхновен от класическия силует на Cali, моделът демонстрира нови висоти като например уникалната клиновидна подметка и изчистения дизайн на горната част. Puma Cali Wedge разполагат с всички детайли, характерни на кецовете Puma в минималистичен стил – като емблематичните ленти отстрани, голямо лого на езика и малкия златен принт с името на бранда на кожения детайл. За да създаде контраст с изчистената горна част, Puma Cali Wedge разчита на висока гумена подметка с детайли в различна текстура и големи вертикални ленти в предната и задната част на обувката. В случай, че ги пропуснете, когато се разминавате с тях, думата  PUMA е изписана в главни букви в долната задна част на подметката, за да знаете с кого си  имате работа. Смелият дизайн не прави компромис и с удобството и стабилността, като същевременно моделът предоставя гъвкавост и добро сцепление в повърхността, за да можете бъдете в топ форма през дългите горещи летни дни.

 

Ако решите да ги пробвате, можете да намерите своя чифт в магазини Buzz или онлайн. За мен изборът беше много труден, затова се сдобих и с двата варианта, защото съм сигурна, че мога да комбинирам стила на Puma Cali Wedge с всеки свой луд аутфит.

Надявам се сте се насладили на вайба за West Coast с днешното блог стори и ще се видим следващия път с нашето Buzz Crew, за да се гмурнем отново в снийкър културата!

 

Всичко най-хубаво!

Andreea Din

Подобни статии