Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
15.07.2020.

THE ‘IT’ SNEAKERS OF THE SEASON – NIKE AIR MAX 270 REACT

Хей, хей!

Някои от вас може би вече ме познават, други – не. Аз съм Katja Spanka и съм част от Buzz Crew от самото му начало. Много се радвам, че мога да работя с тези хора, защото те имат страхотни идеи за различните ни проекти. За това стори създадохме страхотна фотосесия, така че не забравяйте да видите и снимките след текста.

Главното действащо лице в този аутфит е моделът кецове Nike Air Max 270 React, който е изключително удобен, и с него съчетахме Nike гащеризон и Air чантичка през кръста.

Тези от вас, които ме следват в Instagram, знаят, че що се отнася до кецове, не обичам да излизам от зоната си на комфорт. Смятам, че кецовете трябва да са ключовият елемент в един аутфит, но независимо от това ми твърдение, обичам да се придържам към основните цветове – черно, бяло, бежово, и много рядко избирам по-ярки цветове.

Напълно разчитам на своя Buzz екип и затова се съгласих да пробвам нещо ново и различно и резултатът е този аутфит. Харесва ли ви?

Трябва да споделя, че се влюбих в този модел, независимо че е много цветен. И точно това го прави специален. И нещото, което е неизбежно и нужно за всеки един чифт обувки, е да бъдат удобни. А този модел е горд член на Air Max колекцията. Когато си с тях, все едно ходиш по облаци, и не преувеличавам.

Гащеризонът, част от аутфита ми, е едно от най-удобните неща за носене. Аз съм от хората, които подбират модата си спрямо комфорта. И за мен печеливша комбинация е да се чувствам добре и удобно. Никога не бих носила нещо, само защото изглежда добре. Честно казано, най-важното за мен е как се чувствам в това, в което съм облечена, и съм сигурна, че можете да го видите и на снимките.

За сега това е от мен. Надявам се това стори да ви вдъхнови за модни приключения. Силно ви препоръчвам да разгледате продуктите в сайта на Buzz или да посетите най-близкия магазин. Сигурна съм, че ще намерите нещо за себе си.

До следващия път,

Katja Spanka

Подобни статии