Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.07.2020.

WHEN THE SUN IS UP, ADILLETES ARE MUST

Аххх, лято.

Човек просто се пробужда, когато дойде това време от годината. След мрачните и тъжни дни любимият ни сезон дойде. Някак си ми се струва, че всяка година поемам по нов стил за лятото, което е проблем, защото всеки път търся нови и нови дрехи, които знам, че няма да ползвам следващото лято. Затова искам да се уверя, че поне обувките, които купувам, са класически, красиви, семпли и ще мога да нося и в бъдеще.

аdidas е една от любимите ми марки в света на спортното и ърбън облекло. Брандът ме е впечатлявал с много кецове, които обичам да нося, независимо от повода и сезона. Но това лято заменям любимите си кецове с нова любов - adidas adilette.

Комфортни и модерни, adidas чехлите са едни от любимците ми това лято. Най-важното за мен е комфортът, но със сигурност и начинът, по който изглеждат на краката ми, ме спечели. BUZZ разполага с разнообразни модели този сезон и моят избор е adilette. Не искам да подминавам и факта, че тези чехли издържат с години. Удобни, леки и лесни за комбиниране, те просто са подходящи за аутфит в града или дори за разходка по време на ваканция.

Този път ги комбинирах с още нещо задължително за сезона - adidas байкър шорти, с които си пасват страхотно.

До следващия път, пазете се и се усмихвайте.

Hana

Подобни статии