Mестоположение: BGR / bg
23/06 2020.
Blogger Pick

TIME TO REACT

Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малките и не толкова интересните неща, които преди отбягвах. Хубаво e да виждам как постепеннно започва да кипи живот в градовете ни, особено след тези странни няколко седмици на пълна тишина. Мисля, че всички получихме сериозен урок за стоицизма и излязохме от тази ситуация малко по-благодарни и спокойни.

Тъй като животът започва бавно да се връща към нормалния си ритъм, днес ще ви споделя повече за един модел, подходящ за горещите дни, и спорт, който е най-новото този сезон -  Nike React Element 55 SE.

 

 

Вдъхновен от поколения бегачи като Nike Internationalist, моделът Nike React Element 55 SE е лек и удобен, създаден за нас, градските бегачи, ентусиастите на улицата, опортюнистите,които излизат навън с мисълта за нови възможности. Силуетът стъпва уверено на Nike React технологията, която предоставя лекота при движение, независимо дали си излязъл на разходка, да бягаш или на кафе. Дизайнът е допълнен от светлоотразителни елементи за по-добра видимост в слабо осветени места. Аз съм голям фен на Jordan и не мога да не спомена сафари принта в задната част на обувката и кожените детайли, които допринасят за по-урбанистичния външен вид на модела. Текстилната горна част в комбинация с въжените връзки предоставят такава стабилност на стъпалото, че няма да усетите разликата между ходене, бягане и спринтиране.

 

 

Nike React Element 55 SE идва в различни цветове и всеки може да попълни колекцията си според вкуса си. Моделът е наличен в магазини Buzz, както и оналйн. А освен обувките, можете да намерите и класическата черна тениска със силното послание “Most definitely, it”.

 

 

За мен е удоволствие да си комуникирам с всички вас – хората, обичащи страхотни кецове. Пожелавам ви всичко най-хубаво, добро здраве и слънчеви дни.

 

Чест преди всичко!

El Nino

 

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

08.
Jul.
2020.
Blogger Pick
Аххх, лято. Човек просто се пробужда, когато дойде това време от годината. След мрачните и тъжни дни любимият ни сезон дойде. Някак си ми се струва, че всяк...
27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
string(0) ""
string(0) ""