Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
12.08.2020.

IT'S ALL ABOUT BUZZ T-SHIRTS

Здравейте хора,

 

От доста време не съм писал, знам, но никога не е късно да се завърнеш с добро Buzz Crew стори, особено когато поводът е толкова готин. Този път се снимахме с новите Buzz тениски.

 

Както може би знаете, освен най-новите кецове и дрехи от най-популярните брандове, Buzz има и собствена колекция тениски. Александра и аз имахме възможност да ги облечем първи и мога да кажа, че са страхотни и пасват перфектно на всеки стрийт стил за това лято.

Buzz тениските са много удобни. Това е много важно за мен, защото не мога да издържам на големите горещини. Те са идеален избор и за по-кежуъл облекло през деня или за вечер навън. Със сигурност ще ги облека и на някое събитие това лято, защото са ърбън и различни.

 

Всяка тениска, дамска или мъжка, има интересни принтове. Някои от тях са в ърбън стил и хипарски, които ми харесват най-много. Бих ги носил с дънки и готините New Balance 997, Reebok DMX или adidas Ozweego кецове, докато Aki ги носи с Champion пола, панталони или джинси.

Buzz тениските са нещо, което със сигурност бих препоръчал за лятото.

 

Ако искате да сте дори още по-готини, хвърлете едно на Buzz чорапите, с които също може да сдобиете. Те ще си отиват с любимите ви кецове и аутфити.

Намерете ги в магазини Buzz или онлайн.

 

Поздрави,

Voja

Подобни статии