Mестоположение: BGR / bg
27/05 2020.
Blogger Pick

ADIDAS COLOURFUL DRAMA

Здравейте, хора!

Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сезона с цвят и аутфит.

 

 

Както обикновено, ще наблегна, че комфортът е винаги (и завинаги) мой първи приоритет. И какво е по-удобно от овърсайз суитшърт и готин клин, които изглеждат перфектно. Когато не знам какво да обличам, а искам да изглеждам готино, това е моят избор. Мисля, че това са нещата, които всеки от нас трябва да има в гардероба си в различни цветове и мотиви, за различно излъчване всеки ден. Понеже цветовете, които носиш, казват много за твоето настроение, нали? Следователно този сет за мен, по това време на годината, е неизбежен!! Идеалният аутфит за всеки ден, ако ме питате – съвременен и комфортен е винаги моят избор.

 

 

Надявам се, че съм те вдъхновила поне малко с този пост и съм разбила монотонността, която ни заобикаляше доскоро. Тиииииичай до най-близкия магазин на Buzz или поръчай любимите си артикули онлайн от този пост.

 

П.С. Всичко ми харесва, но аз бих избрала клинове и суитшърти, разбира се!

 

 

 

До следващия път,

Stacey

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

08.
Jul.
2020.
Blogger Pick
Аххх, лято. Човек просто се пробужда, когато дойде това време от годината. След мрачните и тъжни дни любимият ни сезон дойде. Някак си ми се струва, че всяк...
23.
Jun.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, стоящи си вкъщи момчета и момичета! Наскоро придобитата свобода има по-различен вкус сега, нали? Наспоследък осънавам, че се наслаждавам на малкит...
string(0) ""
string(0) ""