Mестоположение: BGR / bg
13/05 2020.
Blogger Pick

BACK TO THE CHILDHOOD IN NIKE SHOX ENIGMA 9000

Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолация, свиквайки с новата ситуация и опитвайки се да правя различни предизвикателства.

Докато времето си тече и ситуацията се успокоява, има все повече и повече хора на улиците, животът се връща към нормалния си ритъм стъпка по стъпка, аз също започнах да излизам малко по малко (спазвайки дистанция, разбира се). Не устоях на прекрасното време, да бягам и да се разхождам сред природата, също не устоях и на Nike Shox Enigma 9000 в пастелно розово, които вече са налични в Buzz Sneaker Station!

Очаквах с нетърпение появата на този емблематичен модел, който ме връща в детството ми като малка машина на времето, в безгрижните моменти, изпълнени с игри и смях, времето, когато прекарвах по-голямата част от времето си навън, на площадката за игри в квартала заедно с приятели.

Обикновено нося Nike Shox Enigma 9000 с кежуъл спортно облекло.
Нямах възможност да ги обуя с други аутфити, защото нашите екипи, суитчъри и шорти се превърнаха в нашата униформа, но вече имам няколко идеи и нямам търпение да ги видя, когато съм на работа или в клуба.

Въпреки че все още има много неясноти в тази ситуация, обичам да си измислям аутфити за различни поводи в бъдеще и нямам търпение да ги видя в комбинации с oversized якета, жилетки и красиви рокли.

Бъдете добри, фантазирайте и пътувайте през времето, защото тази ситуация скоро ще се превърне в спомен.

Ina

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

13.
Jan.
2021.
Blogger Pick
Здравейте, Buzz хора! Казвам се Nina Retar и съм част от crew-то на Buzz повече от година. Това е първото ми блог стори, което се надявам да ви усмихне и да ...
30.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Днес, скъпи фенове на кецовете, говорим за технологии, развълнувани ли сте? Аз съм, или поне ценителя в мен е. Този празничен сезон почитаме иновациите, дълг...
23.
Dec.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, crew! Надявам се моите сторита са ви липсвали? Този път ви представям модел кецове от 90-те -  добре познатите Air Max 90. Както тогава, так...
string(0) ""
string(0) ""