Mестоположение: BGR / bg
13/05 2020.
Blogger Pick

BACK TO THE CHILDHOOD IN NIKE SHOX ENIGMA 9000

Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолация, свиквайки с новата ситуация и опитвайки се да правя различни предизвикателства.

Докато времето си тече и ситуацията се успокоява, има все повече и повече хора на улиците, животът се връща към нормалния си ритъм стъпка по стъпка, аз също започнах да излизам малко по малко (спазвайки дистанция, разбира се). Не устоях на прекрасното време, да бягам и да се разхождам сред природата, също не устоях и на Nike Shox Enigma 9000 в пастелно розово, които вече са налични в Buzz Sneaker Station!

Очаквах с нетърпение появата на този емблематичен модел, който ме връща в детството ми като малка машина на времето, в безгрижните моменти, изпълнени с игри и смях, времето, когато прекарвах по-голямата част от времето си навън, на площадката за игри в квартала заедно с приятели.

Обикновено нося Nike Shox Enigma 9000 с кежуъл спортно облекло.
Нямах възможност да ги обуя с други аутфити, защото нашите екипи, суитчъри и шорти се превърнаха в нашата униформа, но вече имам няколко идеи и нямам търпение да ги видя, когато съм на работа или в клуба.

Въпреки че все още има много неясноти в тази ситуация, обичам да си измислям аутфити за различни поводи в бъдеще и нямам търпение да ги видя в комбинации с oversized якета, жилетки и красиви рокли.

Бъдете добри, фантазирайте и пътувайте през времето, защото тази ситуация скоро ще се превърне в спомен.

Ina

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
06.
May.
2020.
Blogger Pick
Ето ме и мен с ново стори, но по малко по-различен начин. Ако сте прекарали последния месец и половина под карантина като мен, това само означава, че сте раз...
string(0) ""
string(0) ""