Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
06.05.2020.

CREATE YOUR OWN SNEAKER MOODBOARD

Ето ме и мен с ново стори, но по малко по-различен начин. Ако сте прекарали последния месец и половина под карантина като мен, това само означава, че сте развили нови навици и имате нов ежедневен ритъм.

Пандемията промени начина ни на живот и ни накара да поспрем за малко, да се обърнем към себе си, независимо дали искаме или не. Като човек, който работи от вкъщи от години, преходът не беше труден, а ме мотивира да следвам още повече целите си. Разбрах, че ми се отваря възможност да се вслушвам в себе си повече и да давам воля на гласовете, които преди да се разсейвали.

 

 

Вярвам, че по време на изолацията всички научихме нови неща – как да готвим, или сме препрочели любимата си книга или като мен – сте започнали да създавате нови готини аутфити, които да носите след карантината. Разбира се, всяка мярка трябва да бъде продължена дълго след края на карантината, за да можем да предпазим себе си и другите.

Въпреки че бавно се връщаме към нормалния си начин на живот, мисля че трябва да изградим нови полезни навици в ежедневието ни, независимо дали има пандемия, или не.

Хубава книга, да обръщаме повече внимание на себе си и да не забравяме, че хубави кецове никога не излизат от мода!

 

 

И като говорим за готини кецове, трябва да призная, че adidas Ozweego ме вдъхновиха да създам моя #stayathome аутфит и да си направя муудборд с идеи какво да си обличам през май. Първият модел на тези кецове е създаден през 1996. Харесва ми комбинацията от подобрения на старите модели с нова история и новия дизайн.

 

 

Наистина са твърде удобни, едва ги усещам на краката си. Толкова са комфортни, че в един момент забравих, че съм с тях, мислейки, че нося чехли. Мисля, че аутфитите, които подбрах, акцентират върху adidas Ozweego и вие също ще споделите вашите #stayathome идеи за аутфити и ще тагнете @buzzsneakerstation.

А ако искате да сте горд притежател на този ретро модел, посетете онлайн магазина на Buzz и поръчайте своя чифт!

До следващото стори,

Dživ

Подобни статии