Mестоположение: BGR / bg
15/04 2020.
Blogger Pick

SELF-ISOLATION GUIDE FOR SNEAKERHEADS

Всичко, което можете да направите за колекцията си,  докато сте между четири стени

 

Знаете в колко трудни времена се намираме. Всички сме в една лодка и се опитваме да плуваме, да останем невредими. За мен е трудно като почитател на кецовете. Вече не мога да обикалям магазините, да пробвам всяка обувка, да докосвам различните материи и да проверявам шевовете… Оставени сме на силата на на интернета и на тези, с компанията на тези, с които споделяме домовете си, но дори това е достатъчно, за да оцелеем, докато дойдат по-добри времена.

Представям ви моите предложения за това какво можете и трябва да направите, ако обичате кецовете

1. Почистете чифтовете, които не носите често и остават назад в класацията ви

Ежедневието ни са много динамично – тичаме към работа, към университета, бързаме да се срещнем с приятели, за да пийнем по нещо, тренираме и спим само по 7 часа. И рядко намираме време да почистим кецовете, които не носим често. Сега е моментът да се протегнете за тях. Това може да има и терапевтичен ефект. Но как да ги почистите? Първо, обърнете внимание на материалите – кожа и велур реагират по различен начин и вероятно ще се наложи да се поровите в интернет. Макар че повечето ви придобивки са у дома, никога не е лоша идеи да инвестирате в почистващи продукти, предназначени за кецове. И когато излезете от дома си, когато всичко това е приключило, ще сте с най-свежите обувки на улицата.

2. Организация

Кутиите ви разпилени ли са? Моделите Air Force са в кутията на Jordan 3, а Jordan 3 са в кутията на New Balance? Сега е моментът да разчистите.

Направете го, както ви харесва, стига да има смисъл във вашата глава. Направете място за нови придобивки в гардероба и сърцето си. Ако не сте обували нещо повече от година – време да продадете този чифт или да го подарите.

Няма момиче, което ще заведете по-късно у дома, което би искало да слуша за културното значение на Jordan 1 и смисълът в цялата снийкър култура, но ако това все пак се случи и намерите такова – купувайте веднага пръстен! И когато сте паднали на едно коляно, само внимавайте да не повредите кожата на кецовете си.

3. Образовайте се

Имам няколко любими канала в YouTube, които гледам, когато искам повече информация за света на кецовете. Weartesters, Jacques Slade, Mr. Foamer Simpson са само някои от тях, а Complex има шоу за шопинг, в което гостуват най-големите звезди – от Lil Wayne през Chris Rock до Cristiano Ronaldo и Neymar.

Ако това не е достатъчно, разполагате и с много книги - The Ultimate Sneaker Book, създадена от екипа на Sneaker Freaker. Или може би Where'd You Get Those на Bobitt Garcia, легендарният радиоводещ зад радио шоуто Stretch & Bobbito и чест посетител на баскетболните игрища в Ню Йорк, който е един от първите, които осъзнават значението на кецовете в хип-хоп културата.

4. Някои инвестират на борсата, други в кецове

Препродаването на много търсени модели е голям бизнес, това всеки го знае.

Вместо да изучавате финанси, как се търгува на Wall Street, можете да хвърлите един поглед на StockX и да разберете малко повече за кецовете. И можете да спечелите истински пари от подобна дейност, ако можете да предвидите трендовете на пазара. И ако не знаете как, сега е моментът да се научите. Дори и Alan Vinogradov, хрътката зад Sneaker Con, твърди, че сега е моментът да си купите кецовете, защото когато всичко това приключи – цената на някои модели може да избухне. Разбира се, най-одумвани са колаборациите на Travis Scott, най-вече последните Dunks и Off-White Jordan 5. Ако сте сдобиете с тях, пазете ги, тяхната цената ще стигне космоса. Или ги носете и оставете всички да ви завиждат.

 

Възползвайте се от ситуацията и претърсете обстойно интернет, за да запълните колекцията си. Buzz често има различни промоции. Можете да намерите някои безсмъртни класики или чисто нови модели, които ще се превърнат в класики.

 

Останете си вкъщи. По-късно ще имате възможност да се изфукате с колекцията си.

Franjo

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
string(0) ""
string(0) ""