Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
08.04.2020.

Let’s find our New Balance in life

Здравейте отново и от мен  Akasha! 

Както някои от вас вече знаят, аз съм един от посланниците на Buzz, а днес освен че ще ви запозная с един модел, който преоткрих - New Balance W 997S, ще споделя с вас и кои са нещата, които поддържат баланса в ежедневието ми.

Намираме се в много особен период, а с него сме изправени и пред не едно предизвикателство. Както много от вас и аз съм вкъщи вече почти от 1 месец и ми се налага да да балансирам работата си спрямо условията, в които се намираме.

 

 

Нямам търпение да дойде моментът, в който ще излезем, ще се разхождаме свободно в парка, ще носим новите си дрехи и кецки навън, ще ходим на парти и ще се виждаме с приятели.

Въображението ми се развихря, когато планирам варианти на аутифтите, които ще обличам един след друг. Но има един елемент, който е константен, и това са новите New Balance W 997S.

Това е един от най-удобните модели, които съм обувала. W 997S носи в себе си ретро усещането, но изчистеният дизайн е това, което ме привлича най-много. Още преди да ги обуя, знаех, че ще пасват страхотно и на рокли и на дънки. А светлосивите тонове, в комбинация с розовото N е перфектната комбинация за пролетта, която очакваме с нетърпение.

 

 

Ако го погледна обаче от друга страна, сега е времето да направим нещата, за които сме отлагали. Аз съм от хората, които постоянно купуват книги, които четат между всичко останало, а много от тях чакат реда си и стоят на рафта. А имайки предвид, че съм DJ, си представете и тоновете музика, които чакат да им бъде обърнато нужното внимание. Едно от ключовите неща в моето призвание е наистина добрата и концептуална селекция - нещо, за което е необходимо да отделиш време, да обновяваш плейлистите и отсяваш.

Е, ето че имам, както казват, всичкото време на света да се потопя в света на всеки албум от начало до край и да го оставя да отлежи.

Моят ден започва рано, с чаша кафе, а темпото на работа в домашният уют поддържам облечена удобно, не съм от хората които ще стоят по цял ден с пижама.

 

 

Благодорение на Buzz имам супер удобните New Balance, които не са разхождани никъде другаде освен вкъщи за сега. Вие не правите ли това, когато имате нови обувки? :)

Знам, че сигурно и на вас всичко това ви липсва, но пък имаме нови възможности да променим начин си на работа, да се отворим за нови идеи и вдъхновение, а социалните мрежи ни държат свързани, така че нека се възползваме от всичко това и преоткрием себе си.

Това е новият баланс, който ще ни провокира да станем по-добри във всичко, дори в това да използваме полезно свободното време и комфорта у дома.

Stay safe!

Akasha

 

Подобни статии