Mестоположение: BGR / bg
08/04 2020.
Blogger Pick

Let’s find our New Balance in life

Здравейте отново и от мен  Akasha! 

Както някои от вас вече знаят, аз съм един от посланниците на Buzz, а днес освен че ще ви запозная с един модел, който преоткрих - New Balance W 997S, ще споделя с вас и кои са нещата, които поддържат баланса в ежедневието ми.

Намираме се в много особен период, а с него сме изправени и пред не едно предизвикателство. Както много от вас и аз съм вкъщи вече почти от 1 месец и ми се налага да да балансирам работата си спрямо условията, в които се намираме.

 

 

Нямам търпение да дойде моментът, в който ще излезем, ще се разхождаме свободно в парка, ще носим новите си дрехи и кецки навън, ще ходим на парти и ще се виждаме с приятели.

Въображението ми се развихря, когато планирам варианти на аутифтите, които ще обличам един след друг. Но има един елемент, който е константен, и това са новите New Balance W 997S.

Това е един от най-удобните модели, които съм обувала. W 997S носи в себе си ретро усещането, но изчистеният дизайн е това, което ме привлича най-много. Още преди да ги обуя, знаех, че ще пасват страхотно и на рокли и на дънки. А светлосивите тонове, в комбинация с розовото N е перфектната комбинация за пролетта, която очакваме с нетърпение.

 

 

Ако го погледна обаче от друга страна, сега е времето да направим нещата, за които сме отлагали. Аз съм от хората, които постоянно купуват книги, които четат между всичко останало, а много от тях чакат реда си и стоят на рафта. А имайки предвид, че съм DJ, си представете и тоновете музика, които чакат да им бъде обърнато нужното внимание. Едно от ключовите неща в моето призвание е наистина добрата и концептуална селекция - нещо, за което е необходимо да отделиш време, да обновяваш плейлистите и отсяваш.

Е, ето че имам, както казват, всичкото време на света да се потопя в света на всеки албум от начало до край и да го оставя да отлежи.

Моят ден започва рано, с чаша кафе, а темпото на работа в домашният уют поддържам облечена удобно, не съм от хората които ще стоят по цял ден с пижама.

 

 

Благодорение на Buzz имам супер удобните New Balance, които не са разхождани никъде другаде освен вкъщи за сега. Вие не правите ли това, когато имате нови обувки? :)

Знам, че сигурно и на вас всичко това ви липсва, но пък имаме нови възможности да променим начин си на работа, да се отворим за нови идеи и вдъхновение, а социалните мрежи ни държат свързани, така че нека се възползваме от всичко това и преоткрием себе си.

Това е новият баланс, който ще ни провокира да станем по-добри във всичко, дори в това да използваме полезно свободното време и комфорта у дома.

Stay safe!

Akasha

 

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
string(0) ""
string(0) ""