Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.04.2020.

STAY AT HOME AND WEAR FAVORITE AIR MAX SNEAKERS

Здравейте хора,

 

Пиша ви това блог стори от дома си, в който си стоя от известно време, по-точно – през цялото време. Затова е важно в момента да останем позитивни. Ежедневните занимания със сигурност помагат. Намерете свой ритъм, хобита и упражнения …  Сега е и перфектното време да изчистим обувките си за бягане, да разтребим места вкъщи, което сме отлагали да направим, и да подредим гардероба си.

Аз се сдобих с новия модел Nike Air Max 720 с лилави и розови елементи, който стана новия член на моята колекция.

Детайлите в горната част на обувките са вдъхновени от предпазното фолио с балончета, което придава дълбочина към вида на модела, а цветовете пък са подбрани от света на природата, което допринася за футуристичния им дизайн.

В свободното си време аз преподреждам и разчиствам гардероба си и ми харесва да пробвам новите си Nike Air Max с различни аутфити. Трябва да ви призная, че съм много развълнувана как си пасват с всичко. Когато отново ситуацията ми го позволи, ще ги разходя и из градските улици.

Това, което мога да кажа, че това е най-удобният ми модел досега. Ако не ми вярвате, пробвайте ги и ще се убедите. В момента физическите ни магазини са затворени, така че винаги можете да ги поръчате онлайн.

Бъдете свежи, пазете се и си останете вкъщи.

 

Iva

Подобни статии