Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
11.03.2020.

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW 'Multi-Color' – ISSA A VIBE

Здравейте, хора! Andreea Din влиза в зоната и това е първото ми стори… надявам се първото от още много. Почти съм убедена, че станах част от Buzz Crew, защото съм обсебена от шапки и кецове и защото голяма част от дрехите ми се считат на мъжко ърбън облекло. О, и защото обичам фотографията…, което може да се разбира и че обичам да ме снимат. И, ето ме тук, за да ви представя този бомбастичен модел Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color.

Аз съм момиче на Nike по всички параграфи, това със сигурност е брандът, който ми пасва най-добре. Обичам всички силуети на Nike, излезли от креативните умове на дизайнерите, но моят нов фаворит е Nike Air Force 1 Shadow.

Първо да ви споделя, че историята зад тях е специална: моделът Nike Air Force 1 Shadow е посветен на жените, които са пример за следващото поколение с поведението си и промяната, която носят за общността си. Не е ли страхотно това?

Най-общо казано Air Force 1 Shadow си изграждат собствена идентичност през множеството цветни комбинации, които на пръв поглед не би трябвало да си подхождат. Те предлагат микс от гладка и грапава кожа в контрастни цветове като морско синьо, розово и неоново зелено. Черното се появява на пръстите, а вечният Nike Swoosh елемент е в два слоя в различни цветове, а цветните елементи продължават по петата и езика. И бялата им гумена подметка изцяло допълва дизайна.

Не искам да ви обърквам с твърде много детайли в първото си стори, защото мога да говоря за тези кецове с часове .. с дни…с месеци. Исках да ви поканя за малко в моя свят, който в момента е оцветен в розово, синьо и ментово, заради тази красота Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color. Отидете в най-близкия магазин Buzz и ги вижте с очите си!

До следващия път!

Andreea Din

Подобни статии