Mестоположение: BGR / bg
11/03 2020.
Blogger Pick

NIKE AIR FORCE 1 SHADOW 'Multi-Color' – ISSA A VIBE

Здравейте, хора! Andreea Din влиза в зоната и това е първото ми стори… надявам се първото от още много. Почти съм убедена, че станах част от Buzz Crew, защото съм обсебена от шапки и кецове и защото голяма част от дрехите ми се считат на мъжко ърбън облекло. О, и защото обичам фотографията…, което може да се разбира и че обичам да ме снимат. И, ето ме тук, за да ви представя този бомбастичен модел Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color.

Аз съм момиче на Nike по всички параграфи, това със сигурност е брандът, който ми пасва най-добре. Обичам всички силуети на Nike, излезли от креативните умове на дизайнерите, но моят нов фаворит е Nike Air Force 1 Shadow.

Първо да ви споделя, че историята зад тях е специална: моделът Nike Air Force 1 Shadow е посветен на жените, които са пример за следващото поколение с поведението си и промяната, която носят за общността си. Не е ли страхотно това?

Най-общо казано Air Force 1 Shadow си изграждат собствена идентичност през множеството цветни комбинации, които на пръв поглед не би трябвало да си подхождат. Те предлагат микс от гладка и грапава кожа в контрастни цветове като морско синьо, розово и неоново зелено. Черното се появява на пръстите, а вечният Nike Swoosh елемент е в два слоя в различни цветове, а цветните елементи продължават по петата и езика. И бялата им гумена подметка изцяло допълва дизайна.

Не искам да ви обърквам с твърде много детайли в първото си стори, защото мога да говоря за тези кецове с часове .. с дни…с месеци. Исках да ви поканя за малко в моя свят, който в момента е оцветен в розово, синьо и ментово, заради тази красота Nike Air Force 1 Shadow Multi-Color. Отидете в най-близкия магазин Buzz и ги вижте с очите си!

До следващия път!

Andreea Din

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

01.
Apr.
2020.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Пиша ви това блог стори от дома си, в който си стоя от известно време, по-точно – през цялото време. Затова е важно в момента ...
18.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Хей, хей, хей!   Пак съм тук с ново блог стори! Този път подбрах нещо много cool и извън зоната ми на комфорт що се отнася до стила ми. Представям ви ...
04.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Здравейте на всички! За първи път ви пиша така. Мога да ви кажа, че съм човек, който израсна в семейство, което се интересува от модата, но все пак не бих с...
string(0) ""
string(0) ""