Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
04.03.2020.

FEEL FREE – AIR MAX 98

Здравейте на всички!

За първи път ви пиша така. Мога да ви кажа, че съм човек, който израсна в семейство, което се интересува от модата, но все пак не бих се нарекла „роб“ на модните тенденции, въпреки че ги следвам. С времето развих собствения си стил, който често е изпълнен с необичайни комбинации. Обичам да правя миксове между елегантни и спортни дрехи и това е запазената ми марка. Много ми харесва епохата, в която съм в момента, и затова смело си играя с различните модни елементи. И това е моят призив и към вас. Акцент в аутфитите ми са тренди детайлите и в последно време един от тях със сигурност е Nike Air Max 98!

Време е всеки да има поне по един чифт от тези кецове в гардероба си, защото са на гребена на вълната от поне два сезона. Досега не съм виждала друг модел, който така да пасва на стила ми, докато не попаднах на Air Max 98 и си се представих обута в тях. Любимите ми са в черно и бяло! Можете да ги комбинирате с по-цветни дрехи за идващата пролет, идеални са за всекидневно носене, защото са създадени на изпъкват с отразителните елементи по тях. За мен най-важен е комфортът на едни кецове, а в случая на Air Max 98 той е изумителен. Ърбън и удобни винаги ще остане най-добрата комбинация и със сигурност Air Max 98 отговарят на изискванията ми.

Чувствайте се свободни да се сдобиете с този задължителен на гардероба ви модел. Комбинирайте неочаквани аутифи и бъдете загадъчни.

До следващия път,

Anastasija

Подобни статии