Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
26.02.2020.

GO FROM DAY TO NIGHT WEARING ADIDAS EQT GAZELLE SNEAKERS

Най-накрая дойде време за първото ми блог стори за 2020. Трябва да призная, че нямах търпение да ви споделя впечатленията си от специалните кецове adidas, които, вярвате или не, вдъхновиха два от ааутфитите ми.

 

Аз съм такъв тип момиче, че комбинирам кецове с неща, които на пръв поглед, не е възможно да комбинираш – като поли или рокли. Винаги съм вярвала, че удобните спортни обувки с интересен дизайн са нещото, което ти дава дозата уникалност всеки път. Този път моят избор е  adidas EQT Gazelle.

adidas EQT Gazelle са истински спортни обувки за тренировки, които не само са леки като перце, но също са с нов дизайн и подобрения в сравнение с модела от 90-те.

 

Както вече споменах, интересните кецове могат много да допринесат на някои аутфити, като им придадат напълно нов вид. Комбинирах моите EQT Gazelle с бяла тениска и пола и с това си осигурих една страхотна вечер, изпълнена с танци. Този модел дава и по-различен вайб на един дневен аутфит – с яке и дънки – перфектен за среща или обяд с приятели.

Просто те пасват на всичко!

 

Като някой, който е влюбен в модата на 80-те, да нося тези кецове беше стъпка извън зоната ми на комфорт, но това ми позволи да експериментирам със стила, както можете да видите.

adidas EQT Gazelle. Са най-вече удобни обувки. Ако искате кецове, които ще са с вас с всяка стъпка през деня, с които ще изглеждате страхотно – това е моментът да ги потърсите в най-близкия Buzz магазин или онлайн.

 

До следващото стори,

Dživ

Подобни статии