Mестоположение: BGR / bg
26/02 2020.
Blogger Pick

GO FROM DAY TO NIGHT WEARING ADIDAS EQT GAZELLE SNEAKERS

Най-накрая дойде време за първото ми блог стори за 2020. Трябва да призная, че нямах търпение да ви споделя впечатленията си от специалните кецове adidas, които, вярвате или не, вдъхновиха два от ааутфитите ми.

 

Аз съм такъв тип момиче, че комбинирам кецове с неща, които на пръв поглед, не е възможно да комбинираш – като поли или рокли. Винаги съм вярвала, че удобните спортни обувки с интересен дизайн са нещото, което ти дава дозата уникалност всеки път. Този път моят избор е  adidas EQT Gazelle.

adidas EQT Gazelle са истински спортни обувки за тренировки, които не само са леки като перце, но също са с нов дизайн и подобрения в сравнение с модела от 90-те.

 

Както вече споменах, интересните кецове могат много да допринесат на някои аутфити, като им придадат напълно нов вид. Комбинирах моите EQT Gazelle с бяла тениска и пола и с това си осигурих една страхотна вечер, изпълнена с танци. Този модел дава и по-различен вайб на един дневен аутфит – с яке и дънки – перфектен за среща или обяд с приятели.

Просто те пасват на всичко!

 

Като някой, който е влюбен в модата на 80-те, да нося тези кецове беше стъпка извън зоната ми на комфорт, но това ми позволи да експериментирам със стила, както можете да видите.

adidas EQT Gazelle. Са най-вече удобни обувки. Ако искате кецове, които ще са с вас с всяка стъпка през деня, с които ще изглеждате страхотно – това е моментът да ги потърсите в най-близкия Buzz магазин или онлайн.

 

До следващото стори,

Dživ

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

01.
Apr.
2020.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Пиша ви това блог стори от дома си, в който си стоя от известно време, по-точно – през цялото време. Затова е важно в момента ...
18.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Хей, хей, хей!   Пак съм тук с ново блог стори! Този път подбрах нещо много cool и извън зоната ми на комфорт що се отнася до стила ми. Представям ви ...
11.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Andreea Din влиза в зоната и това е първото ми стори… надявам се първото от още много. Почти съм убедена, че станах част от Buzz Crew...
string(0) ""
string(0) ""