Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
05.02.2020.

BE ZOOMED IN NIKE ZOOM 2K

Независимо какво казват другите, едно нещо никога не излиза от мода. И това е да си уникален… Например, аз винаги бързам да намеря по-нестандартни кецове и не ми пука какво ще си помислят останалите. Обичам стила си и искрено се изкефих, когато видях новите Nike Zoom. Като запален Nike фен и едновременно с това обзета от носталгия по стила и модата на 90-те и началото 21-ви век , този модел и е чисто удоволствие за очите и много ме впечатли.

В три различни нюанса, Nike ни припомня една уникална ера в света на кецовете, характерна с необичайни цветове и силуети.

Комбинацията от  кожа, каучук и изкуствени материи със сребристи ZM лога на петата и характерното предно закопчаване придават на обувките нов и запомнящ се вид. Въпреки, че са обемни, тези кецове успяват на превърнат аутифита ви в завършен и изтънчен.

В допълнение, по – дебелата подметка предоставя изключителен комфорт, което е един от най-важните фактори, когато се сдобивам с нов чифт кецове.

Nike Zoom 2K – удобни и различни, те са съвършеният избор за всяко момиче, което се вълнува от трендовете и модата, вдъхновена от ерата, когато ърбън стилът се ражда и се превръща в начин, по който хората изразяват себе си и креативния си дух.

Бъдете креативни. Бъдете бързи. Бъдете себе си.

Hana

Подобни статии