Mестоположение: BGR / bg
05/02 2020.
Blogger Pick

BE ZOOMED IN NIKE ZOOM 2K

Независимо какво казват другите, едно нещо никога не излиза от мода. И това е да си уникален… Например, аз винаги бързам да намеря по-нестандартни кецове и не ми пука какво ще си помислят останалите. Обичам стила си и искрено се изкефих, когато видях новите Nike Zoom. Като запален Nike фен и едновременно с това обзета от носталгия по стила и модата на 90-те и началото 21-ви век , този модел и е чисто удоволствие за очите и много ме впечатли.

В три различни нюанса, Nike ни припомня една уникална ера в света на кецовете, характерна с необичайни цветове и силуети.

Комбинацията от  кожа, каучук и изкуствени материи със сребристи ZM лога на петата и характерното предно закопчаване придават на обувките нов и запомнящ се вид. Въпреки, че са обемни, тези кецове успяват на превърнат аутифита ви в завършен и изтънчен.

В допълнение, по – дебелата подметка предоставя изключителен комфорт, което е един от най-важните фактори, когато се сдобивам с нов чифт кецове.

Nike Zoom 2K – удобни и различни, те са съвършеният избор за всяко момиче, което се вълнува от трендовете и модата, вдъхновена от ерата, когато ърбън стилът се ражда и се превръща в начин, по който хората изразяват себе си и креативния си дух.

Бъдете креативни. Бъдете бързи. Бъдете себе си.

Hana

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

01.
Apr.
2020.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Пиша ви това блог стори от дома си, в който си стоя от известно време, по-точно – през цялото време. Затова е важно в момента ...
18.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Хей, хей, хей!   Пак съм тук с ново блог стори! Този път подбрах нещо много cool и извън зоната ми на комфорт що се отнася до стила ми. Представям ви ...
11.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Andreea Din влиза в зоната и това е първото ми стори… надявам се първото от още много. Почти съм убедена, че станах част от Buzz Crew...
string(0) ""
string(0) ""