Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
15.01.2020.

Forecast: sunny with a chance of Thunder

Дойде времето за новогодишните резолюции, и аз бързо се насочих към Thunder заедно с моето Buzz Crew. Последните две седмици бяха много забавни, прекарахме време с приятелите и семействата си и натрупахме много нови страхотни спомени. А сега стоим пред новата, красива, свободна, вдъхновяваща и креативна 2020 и си пожелавам всички да извлечем максимума от нея. И нека започнем да постигаме целите си.

Днес ще ви споделя моите впечатления за обувката, която в началото на живота си е предназначена за лека атлетика, а сега покорява улиците с ъпгрейднатия си вариант  Puma Thunder Fashion 2.0. Цветното разнообразие на модела в Buzz много ме изненада и намерих опция за всеки аутфит. Но от всички, погледът mи беше прикован от комбинацията в черно и ярко червено. Грабващият контраст кара хората да обръщат глави и да продължат на следят обувката с поглед, за да могат да видят страхотния дизайн и микс от различни материали и текстури. Футуристичният силует сякаш се движи, а всяка част от подметката е оформена сякаш се навежда напред.

На крака са леки заради олекотената горна част, въпреки че подметката изглежда голяма. Вдъхновени от колаборацията между Puma и Alexander McQueen, Puma Thunder Fashion 2.0 принадлежат на модния подиум, като същевременно с това дават първокласен комфорт и стабилност на стъпалото, благодарение на IMEVA основата. Puma включва и логото си на езика, създавайки красива стилна и издръжлива обувка. Сигурен съм, че ще стоят близо до входната врата и ще имам страхотни спомени навън с тях, които да запечатам през новата 2020.

Ако решите, че Puma Thunder Fashion 2.0 пасват на стила ви, можете да ги намерите в най-близкия Buzz магазин или онлайн. Радвам се, че и днес се срещнахме за ново стори с Buzz Crew. Пожелавам ви всичко най-страхотно и енергия, с която да постигнете всичките си цели!

 

Останете креативни!

Ciprian Ciulei

Подобни статии