Mестоположение: BGR / bg
04/12 2019.
Blogger Pick

Nike Air Force 1 High come from the future and they are looking for the brave ones

Здравейте хора,

Напоследък много пътувам, посетих невероятни места и имах късмета да се срещна със страхотни хора! Някой друг път мога да ви разкажа малко повече за южноамерикнското ми турне, както и за европейската обиколка, на което бях, заедно с „Мистерията на българските гласове“ . Прибрах се зареден с огромни дози енергия и вдъхновение за нови подвизи.

Но стига толкова за моите приключения тази есен. Време е да ви запозная с новите Nike Air Force 1 High.

За мен Nike за пореден път доказват превъзходството си на пазара с пускането на този модел.

Макар че Air Force 1 High могат да бъдат забелязани най-вече в бяло и черно, което само по себе си е класическа комбинация, тези кецове са създадени, за да изпъкваш с тях. Затова нямаше как погледът да не е прикован към тях. Все едно съм обул обувки от филма Завръщане в бъдещето. Изглеждат някак футуристични, интересни и определено издават какъв характер си.

За да обуеш тези Nike кецове, със сигурност си смел, обичаш да експериментираш и 100% не се притесняваш от вниманието на хората.

Този наследник на модела от 1982 година има нови свежи допълнителни елементи в дизайна си - например светлоотразителното Nike лого. Но любимото ми нещо в Air Force 1 High е именно, че са вдигнати до глезените, което ги прави идеални и за по-студените дни. За мен няма значение дали ще сложа спортно яке, или пък палто за по-официален повод - тези кецове правят стила уникален. А за финален завършек на отличителен аутфит няма как да не добавя и задължителен зимен аксесоар - новата шапка New Era – също в черно и бяло. И така без да съм най-голямото гуру в модата, съм сигурен, че различните елементи си подхождат и съм направил правилния избор.

Що се отнася до удобството на кецовете – както винаги няма място за сравнение. Страхотни, атрактивни и удобни. Какво може повече да иска един човек? Според мен да си направи ранен коледен подарък!

 

Това е моят съвет към вас!

 

До скоро и бъдете креативни,

SkilleR

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

01.
Apr.
2020.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Пиша ви това блог стори от дома си, в който си стоя от известно време, по-точно – през цялото време. Затова е важно в момента ...
18.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Хей, хей, хей!   Пак съм тук с ново блог стори! Този път подбрах нещо много cool и извън зоната ми на комфорт що се отнася до стила ми. Представям ви ...
11.
Mar.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Andreea Din влиза в зоната и това е първото ми стори… надявам се първото от още много. Почти съм убедена, че станах част от Buzz Crew...
string(0) ""
string(0) ""