Mестоположение: BGR / bg
20/11 2019.
Blogger Pick

It’s that jolly freezing time!

Момичета и момчета, време е! О, вече мога да усетя виелиците и студения вятър, които ще обвият красивия град. Но аз няма да позволя това да ме забави. Решен съм да не губя мобилността си през зимата и да съм все толкова активен, колкото и през останалото време от годината, и да не изоставям най-важното за мен – комфорта. Имайки предвид това, реших да се разходя до Buzz Sneakers, където приятелите ми ми показаха тези Nike Rhyodomo. Стратегията ми е да ги използвам като първа стъпка в защитата ми от студа.

Обувам ги и излизам навън, за да ги запозная с обстановката и жужащите улици на Букурещ. Харесва ми кройката, прибрани са на правилните места и са достатъчно здрави, за да издържат и на по-тежки условия. Войнишкото зелено и технологичния дизайн допълват грубоватия вид на Nike Rhyodomo, но те предоставят гъвкавостта и комфорта на кожените кецове. Докато вървя към спирката, се разсейвам от едно много весело кученце и стъпвам в локва. За момент застивам, но виждам, че водата се стича по кожата, без да намокря крака ми. Явно Nike са снабдили модела и с водоустойчив слой в горната част. Това много ми харесва! Единственото, което правя, е да използвам суха кърпичка, за да върна лекия им блясък. И вече сме готови за снимки. Ето една.

За мен е важно да съм близо до екшъна, защото това ме мотивира. Така съм си избрал и съм много доволен, че съм заобиколен от толкова креативна енергия. А за да се справя с всичко, имам нужда и от правилните приспособления, за да ми топло, когато съм навън, да нямам притеснения да външния вид и все пак да бъдат в моя спортен стил. Затова се доверявам и на Nike Rhyodomo, които да се погрижат на всичките ми нужди. Знаете, че съм голям фен на Nike, защото съм израснал с кецовете им, и всеки път, когато си купувам нов чифт, не оставам разочарован. И съм сигурен, че и този път изборът ми е правилен.

Сега е време да вървя. Благодаря ви, че сте с мен днес. Ако искате и вие да се снабдите с новите Nike Rhyodomo, само проверете в Buzz магазините или онлайн.

 

До следващия път. Желая ви всичко най-добро!

El Nino

Въведете коментар

Подобни статии

04.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Напоследък много пътувам, посетих невероятни места и имах късмета да се срещна със страхотни хора! Някой друг път мога да ви разкажа...
06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
23.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.
string(0) ""
string(0) ""