Mестоположение: BGR / bg
06/11 2019.
Blogger Pick

EVERYDAY HERO – NEW BALANCE M X90

Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове! Като горд член на Buzzcrew, тази година имах шанса да изпробвам много модели на различни брандове, и трябва да призная, че New Balance ми направиха впечатление. Аз съм дете на 90-те и няма как да не си падна по микса от ретро и модерни елементи. Затова този път съм решил да ви представя новия New Balance M X90 – ърбън модел, който принадлежи на асфалта.

Преди няколко месеца видях реклама, в която Джейдън Смит носи New Balance M X90. Не мина много време, докато ги добавя в колекцията си. Първата ми мисъл беше WOW. Бях пометен от комфорта на тези кецове.

Като изключим колко са удобни, най-силно ме привлякоха цветовете. Така де…погледнете ги…Като геймър винаги съм обичал „черно и червено“ вайба. Цветове си пасват страхотно, изглеждат неутрални с тези черни и сиви силуети, но червеното N разчупва модела. Обувките имат и бяла средна подметка, която ги прави още по-впечатляващи, но също така дава и добра стабилност за крака.

Въпреки че изглеждат като обувки за спорт, това не ме спира да ги нося почти постоянно и във всякакви комбинации. Идеални са за училище, да отидеш на кафе, в някоя игрална зала или докато си навън с приятели.

 

Останете си готини! До следващото стори, чао!

 

AdnanBro

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

27.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора! Пак съм аз! Включвам се сега, когато целият хаос, през който преминахме, приключи. Най-накрая всичко е наред и сме готови да стартираме сез...
13.
May.
2020.
Blogger Pick
Здравейте, хора, надявам се да сте добре в този луд период! Аз съм окей и както по-голямата част от хората, прекарах първите седмици вкъщи в стриктна изолаци...
string(0) ""
string(0) ""