Mестоположение: BGR / bg
06/11 2019.
Blogger Pick

EVERYDAY HERO – NEW BALANCE M X90

Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове! Като горд член на Buzzcrew, тази година имах шанса да изпробвам много модели на различни брандове, и трябва да призная, че New Balance ми направиха впечатление. Аз съм дете на 90-те и няма как да не си падна по микса от ретро и модерни елементи. Затова този път съм решил да ви представя новия New Balance M X90 – ърбън модел, който принадлежи на асфалта.

Преди няколко месеца видях реклама, в която Джейдън Смит носи New Balance M X90. Не мина много време, докато ги добавя в колекцията си. Първата ми мисъл беше WOW. Бях пометен от комфорта на тези кецове.

Като изключим колко са удобни, най-силно ме привлякоха цветовете. Така де…погледнете ги…Като геймър винаги съм обичал „черно и червено“ вайба. Цветове си пасват страхотно, изглеждат неутрални с тези черни и сиви силуети, но червеното N разчупва модела. Обувките имат и бяла средна подметка, която ги прави още по-впечатляващи, но също така дава и добра стабилност за крака.

Въпреки че изглеждат като обувки за спорт, това не ме спира да ги нося почти постоянно и във всякакви комбинации. Идеални са за училище, да отидеш на кафе, в някоя игрална зала или докато си навън с приятели.

 

Останете си готини! До следващото стори, чао!

 

AdnanBro

Въведете коментар

Подобни статии

23.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.
09.
Oct.
2019.
Blogger Pick
За всички фенове на готините кецове, Sneakerville вероятно е най-готиното събитие, което някога се е случвало в региона. Хей, това е фестивал на кецовете! Ни...
02.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Толкова ярки, толкова готини, цветовете изскачат от модела, точно толкова, че напълно да преобразят стила ти. Хората си разбират от работата. Аз съм El Nino,...
string(0) ""
string(0) ""