Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
06.11.2019.

EVERYDAY HERO – NEW BALANCE M X90

Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове! Като горд член на Buzzcrew, тази година имах шанса да изпробвам много модели на различни брандове, и трябва да призная, че New Balance ми направиха впечатление. Аз съм дете на 90-те и няма как да не си падна по микса от ретро и модерни елементи. Затова този път съм решил да ви представя новия New Balance M X90 – ърбън модел, който принадлежи на асфалта.

Преди няколко месеца видях реклама, в която Джейдън Смит носи New Balance M X90. Не мина много време, докато ги добавя в колекцията си. Първата ми мисъл беше WOW. Бях пометен от комфорта на тези кецове.

Като изключим колко са удобни, най-силно ме привлякоха цветовете. Така де…погледнете ги…Като геймър винаги съм обичал „черно и червено“ вайба. Цветове си пасват страхотно, изглеждат неутрални с тези черни и сиви силуети, но червеното N разчупва модела. Обувките имат и бяла средна подметка, която ги прави още по-впечатляващи, но също така дава и добра стабилност за крака.

Въпреки че изглеждат като обувки за спорт, това не ме спира да ги нося почти постоянно и във всякакви комбинации. Идеални са за училище, да отидеш на кафе, в някоя игрална зала или докато си навън с приятели.

 

Останете си готини! До следващото стори, чао!

 

AdnanBro

Подобни статии