Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
23.10.2019.

COLORFUL ART IN SNEAKER CULTURE – NIKE AIR MAX 270 REACT

Nike AirMax 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.

 

Може и да сме далеч от Академията за съвременно изкуство в 20-ти век, но влиянието й върху изкуството, социологията и съвременните технологии е видимо върху новото поколение артисти като мен и Реми. Страхотното е, че от нейните дейности черпи и основното си вдъхновение Nike в създаването на Nike Air Max 270 React. Моделът, който доказва, че не е нужно стилът и комфортът да са разделени.

А напротив! Те вървят ръка за ръка. В това се убедихме и ние - Реми и Звезди. Той – танцьор, а аз – заклет привърженик на стрийт модата – и мисля, че може спокойно да твърдим, че и двамата сме от това ново поколение артисти, които търсят вдъхновение навсякъде и във всичко. Не е трудно да се досетите, че и за двама ни външният вид е част от начина, по който изразяваме себе си всеки ден, а удобството е това, което ни провокира да търси начини да изпъкваме на улицата, на тротоара, в офиса, в залата всеки ден.

Макар че може и да не разбираме много от движенията в изкуството, Bauhaus вероятно е  това, с което се свързваме най-много, защото то се бори със снобизма в изкуството и изразяването, а за мен и Реми няма граници в изразяването. Затова и новият модел Nike Air Max 270 React “Bauhaus” е перфектен съюзник в творческите начинания. Той е съвършената комбинация от функционалност и артистичен дух в най-модернистичните му интерпретации. Благодарениа на уникалния му силует възможностите за комбинации са провокативни и нестандартни, също като нашето crew.

С контрастните си цветове в горната част и меката подметка Air Max 270 React е моделът, горд наследник на предшественика си, който умело комбинира ретро елементите с модернистични детайли, което пък е най-любимото нещо на Реми.

За мен пък най-важното е, че обувките изглеждат класически и едновременно с това футуристични. Какво по-добре поле за изява и комбинации с различни аутфити за поводи от парти до работна среща, защото съм сигурна, че цялостното ми излъчване, обута в тях, няма как да не бъде забелязана.

 

Реми от своя страна вижда този модел като перфектната възможност да привлече вниманието, докато танцува. Дали ще се покатери някъде, ще скочи от нещо или ще се върти на глава - Air Max 270 React е моделът, в който хората ще вперят поглед по време на танците му.

 

Движението е свобода, себеизразяването е свобода, а Air Max 270 React я дава на нас и на всеки, който има смелостта да опита да бъде част от съвременното изкуство и да изрази себе си на улицата.

 

Nike Air Max 270 React “Bauhaus” можете да намерите онлайн, както и в магазините на Buzz.

 

Бъдете креативни,

Звезди и Реми

Подобни статии