Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
09.10.2019.

WHY IS EVERYONE COMING TO SNEAKERVILLE FESTIVAL?

За всички фенове на готините кецове, Sneakerville вероятно е най-готиното събитие, което някога се е случвало в региона. Хей, това е фестивал на кецовете! Нищо по-запомнящо се не се е случвало от тук от Шоколадовия фест насам. Последният път, когато организирах 2Hot4Stage Fest, видях как изглежда една изложба на кецове и какви са хората, които я посещават. Бях зашеметен от това как олд скуул дизайнът беше демонстриран през този ден. И това е само началото на това, което ще се случи в Белград!

Lex

Знаете ли защо всички ще дойдат на Sneakerville фестивала на 13-ти октомври в Белград? Защо ще е най-добре организираното събитие, посветено на кецовете?

Защото ще включва всички пърформъри, които харесате. Защото неделя е най-готиният ден за парти. Защото ще се запознаем и ще танцуваме цял ден. Защото ще се приберете вкъщи със страхотни подаръци. Все още ли се чудите дали да дойдете? Знам, че ще се видим там!

Marina

Много се радвам, че има събитие като Sneakerville, което ще събере на едно място хора с еднакви интереси в  модата, естетиката и най-вече любители на кецовете. Нямам търпение за феста!

Voja

За вас не знам, но аз много се вълнувам за фестивала, защото нещо подобно се случва за първи път тук. Почитателите на всякакви кецове ще имат шанса да се потопят в снийкър културата и едновременно с това ще могат да посетят уъркшопи и да слушат най-готината музика.

Ще се видим в Белград на 13-ти октомври, където ще отпразнуваме изкуството, ще се забавляваме и ще сме заобиколени от кецове. Моето Buzz Crew ще ви чака там, защото Voja, Marina и аз ще изберем победител от зоната на Buzz.

Dziv

Ако сте влюбени в музиката, спорта и изкуството, ако сте почитатели на уличната култура и носите кецове, не се съмнявам, че ще посетите най-големият снийкър фестивал в региона и че вече сте си запазили билети. Ще се видим на 13-ти октомври!

Blizanac

Buzz Crew

Подобни статии