Mестоположение: BGR / bg
02/10 2019.
Blogger Pick

THERE’S NO RETRO LIKE THE OG

Толкова ярки, толкова готини, цветовете изскачат от модела, точно толкова, че напълно да преобразят стила ти. Хората си разбират от работата. Аз съм El Nino, човекът който днес ще ви запознае с новите Air Max 95 LV8.

Това е съвременната интерпретация на OG силуета, решен в бели и сиви тонове. Велурените елементи, кожата и мрежата допринасят за различните текстури на Air Max 95 LV8 кецовете от гладки и лъскави, до меки и в животински принтове. Ще забележите, че моделът е гъвкав, и разполага с дишаща материя в горната част. А ярките лилави дупки за връзките, правят Air Max 95 LV8  да изпъква навсякъде. Прозрачната тюркоазена Air Max капсула пасва перфектно с детайлите в същите нюанси. Леката пяна, комбинирана с технология Flex Grooves и издръжливата гума превръщат подметката във твой верен приятел, който ще ти осигури комфорт през целия ден.

Независимо какво казваме, Air Max 95 LV8 е експеримент на баланса между дързостта и семплите елементи и съм много щастлив, че ги добавих в колекцията си.

Ако искате и вие да се сдобиете със своя чифт, можете да го намерите в магазините Buzz Sneaker Station и онлайн. Надявам се есента ви се отразява добре, приятели. Моето стори за днес приключва и ви пожелавам всичко най-хубаво до следващия път!

 

Бъдете винаги честни!

El Nino

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

04.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Напоследък много пътувам, посетих невероятни места и имах късмета да се срещна със страхотни хора! Някой друг път мога да ви разкажа...
20.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Момичета и момчета, време е! О, вече мога да усетя виелиците и студения вятър, които ще обвият красивия град. Но аз няма да позволя това да ме забави. Решен ...
06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
string(0) ""
string(0) ""