Mестоположение: BGR / bg
25/09 2019.
Blogger Pick

RETRO FUTURE BY PUMA

Здравейте, хора! В предишните си блог сторита имах възможността да ви разкажа за любимите си модели adidas и Nike. Въпреки че почти никога не се отклонявам в избора си между тези две марки, обичам и да пробвам нови неща и затова днес ще ви поканя в света на Puma RS-X.

С влизането си в залата за игри веднага се връщам към детството си. Познатите звуци от машините, неоновите цветове – всички тези неща ме карат да се чувствам носталгично – и някак си това са и същите елементи, които характеризират този модел кецове.

Както можете и да видите и от снимките, те пасват перфектно и със цветовете на игралната зала.

Въпреки че RS идва от Running System (Система за бягане), от опит мога да ви кажа, че тези кецове са идеалното допълнение към всяко „ърбън“ събитие. Независимо дали решите да бягате, да ходите на училище с тях или само да се разхождате по улиците, Puma RS-X е перфектният избор.

Puma RS-X са създадени на базата на Running System модела от 80-те, така че изглеждат едновременно модерни и футуристични и няма как да не усетите специфичния ретро вайб. Това, което отличава модела от всички други, е мрежата в горната част и гумената подметка, която дава стабилност и сцепление независимо от повърхността, по която ходите. В допълнение, най-специалното в тези кецове е дизайнът – от подметката до езика, цветовете си подхождат, а геометричните форми и елементи по подметката са идеалният завършек. Комбинацията от футуристични линии и цветовете е любимото ми нещо, което прави модела наистина оригинален.

Радвам се на избора си! Трябва да призная, че когато влязох в Buzz, това беше моделът, който грабна вниманието ми измежду всички останали на рафтовете.

До следващия път!

AdnanBro

Въведете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

04.
Dec.
2019.
Blogger Pick
Здравейте хора,   Напоследък много пътувам, посетих невероятни места и имах късмета да се срещна със страхотни хора! Някой друг път мога да ви разкажа...
20.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Момичета и момчета, време е! О, вече мога да усетя виелиците и студения вятър, които ще обвият красивия град. Но аз няма да позволя това да ме забави. Решен ...
06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
string(0) ""
string(0) ""