Mестоположение: BGR / bg
18/09 2019.
Blogger Pick

DANCE IN LIFE WITH ADIDAS SAMBA ROSE

Здравейте, хора,

В този блог ще ви представя моите нови любими кецове - перфектните, готини, сладки и тренди adidas Samba Rose. Ще ви разкажа за тяхната много интересна история и най-важното – в колко различни комбинации можете да ги носите.

Моделът Samba Rose е вдъхновен от adidas OG Samba, който излиза на пазара за първи път през 50-те години. adidas Samba Rose е за жените, които смело могат да интерпретират класическата маратонка. Samba Rose заменя традиционния материал на OG с по-мека кожа, докато емблематичният велурен панел разчита на декоративно зигзаг зашиване.

Дори някои популярни личности през годините могат да бъдат забелязани да носят обувката като Риана, Джъстин Тимбърлейк, Кристен Стюарт, Елън Дедженерес и Фреди Меркюри. Препрлитайки ДНК-то на класическия adidas Samba модел, новата версия от 2019 идва с подобрена подметка, като допринася за женствен вид на обувката, съчетан с атлетична визия.

Можеш да носиш тази кецове с пола, дънки, къси панталони и риза, както и друго спортно облекло.

Чакам твоето предложение, покажи ми как искаш да комбинираш adidas Samba Rose.

До следващия път,

Антония

Въведете коментар

Подобни статии

06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
23.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.
09.
Oct.
2019.
Blogger Pick
За всички фенове на готините кецове, Sneakerville вероятно е най-готиното събитие, което някога се е случвало в региона. Хей, това е фестивал на кецовете! Ни...
string(0) ""
string(0) ""