Mестоположение: BGR / bg
04/09 2019.
Blogger Pick

BE THE HYPEBEAST IN NEW AIR MAX 200

Хората, които ме познават, знаят колко много обичам Air Max. Нося ги постоянно и честно казано, не мога да си представя и ден без да съм с тях. Имам доста в колекцията си и дори аз самата не знам точния им брой, но сега е почти завършена, благодарение на още един модел – Nike Air Max 200.

Hypebeast е точното име за Air Max 200. Те са необичайни и различни и определено те карат да посегнеш към дрехите в стил 90-те, за да може визията ти да е завършена.

И нека ви кажа… не е случайност! Дизайнът е вдъхновен от летните Олимпийски игри в Барселона през 1992. Разбира се, цветовата гама се е променяла доста пъти оттогава, но Nike остава верен на дизайна си. Както Олимпийските игри включват много разнообразни спортове и дисциплини, така и Air Max 200 е с много предназначения. Те са моето вдъхновение за хип хоп танците и за мажоретството, а ти можеш да се вдъхновиш да направиш нещо съвсем различно, нещо, за което не си се сещал преди. Аз, например, въобще не очаквах да се кача на този покрив, но, когато ми казаха, че изглеждам като една от любимите ми известни личности, нищо не можеше да ме спре.

Нещото, което най-много харесвам в Nike Air Max 200 е, че основните цветове са черно и бяло, а другите цветове ти позволяват да ги съчетаеш лесно с дрехите си. Предупредени сте, че ще ви върнат към 90-те – не ги нарекох hypebeast за нищо.

Оставям ви да се насладите на комфорта, който предлагат и до следващия път!

Photo: Zarko Radojicic & Petar Nikolic

 

Марина

Въведете коментар

Подобни статии

06.
Nov.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, банда! Горещите дни бавно си отиват, но това със сигурност не е случаят с новите модели кецове!
23.
Oct.
2019.
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React са доказателството, че между артистите, автентичното изкуство и стила не е нужно да има несъответствия.
09.
Oct.
2019.
Blogger Pick
За всички фенове на готините кецове, Sneakerville вероятно е най-готиното събитие, което някога се е случвало в региона. Хей, това е фестивал на кецовете! Ни...
string(0) ""
string(0) ""