Mестоположение: BGR / bg
28/08 2019.
Blogger Pick

The F stands for…

Носталгията по 90-те. За музиката и стила на ерата. Така мога да опиша емоциите си в последно време. Когато навлязох в хип-хоп света, започнах все повече да забелязвам буквата  F в червено и синьо на якета и горнища, носени от легенди като LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac и Nas.

След кратко проучване, което си направих, за да напиша това блог стори, разбрах, че през 90-те Fila решава да се развие и да премине от света на тениса към баскетбола и ските с помощта на спортни икони като Грант Хил, първия „нов Майкъл Джордан“ и Алберто Томба, скиора италианец, чиито постери от Браво бяха закачени на стаите на приятелите ми. Ще се запитате защо е това пътуване в миналото? Защото Fila се завръща и 90-те също се завръщат. На краката ми в момента е новия модел Disruptor, който за първи път може да бъде намерен на рафтовете в магазините през 90-те и почти четвърт век по-късно той отново е лидер в ретро стила.

Обувки Disruptor са обемни, тежки и истинска провокация за стила, която няма да остане незабелязана и аз обичам смелите решения. А този преливащ цвят, който не мога да нарека сребърен, нито зелен, дори не е лилав, е любимото ми нещо в тях. Зависи от какъв ъгъл ги гледаш, а знаем, че и самият живот е въпрос на гледна точка. Този модел изглежда като нещо, което Aaliyah би обула във видеоклип и всеки, който ме познава, знае, че това е голям плюс за мен.

Напомнят ми на лунен модул с дизайн, който не е от нашия свят, защото са създадени да ходиш с тях по лунната повърхност. И моля ви, не носете фалшиви Balenciaga кецове, като можете вместо това да отидете в най-близкия магазин на Buzz и можете да си вземете тези красавци от рафта. Disruptor може да застане един до друг с моделите от висшата мода и са носени от едни от най-популярните лица на стрийт модата.

 Най-хубавото е, че това е само началото на завръщането на Fila. Италианският гигант се разбужда и не се съмнявам, че ще ни върне някои от най-големите си съкровища от миналото. И се надявам, че тези съкровища, че са толкова ярки, колкото Fila Disruptor.

До скоро,

Suz.

Въведете коментар

Подобни статии

04.
Sep.
2019.
Blogger Pick
Хората, които ме познават, знаят колко много обичам Air Max. Нося ги постоянно и честно казано, не мога да си представя и ден без да съм с тях. Имам доста в ...
22.
Aug.
2019.
Blogger Pick
Здравейте от мен - DJ Akasha. Аз съм DJ и организатор на различни Хип Хоп събития под шапката на платформата Rock On Jamz. От скоро съм част от &nb...
07.
Aug.
2019.
Blogger Pick
Здравейте, братя и сестри от снийкър културата! Отново е онова време от годината, когато слънцето блести ярко и силно, готините вайбове са навсякъде около на...
string(0) ""
string(0) ""