Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
28.08.2019.

The F stands for…

Носталгията по 90-те. За музиката и стила на ерата. Така мога да опиша емоциите си в последно време. Когато навлязох в хип-хоп света, започнах все повече да забелязвам буквата  F в червено и синьо на якета и горнища, носени от легенди като LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac и Nas.

След кратко проучване, което си направих, за да напиша това блог стори, разбрах, че през 90-те Fila решава да се развие и да премине от света на тениса към баскетбола и ските с помощта на спортни икони като Грант Хил, първия „нов Майкъл Джордан“ и Алберто Томба, скиора италианец, чиито постери от Браво бяха закачени на стаите на приятелите ми. Ще се запитате защо е това пътуване в миналото? Защото Fila се завръща и 90-те също се завръщат. На краката ми в момента е новия модел Disruptor, който за първи път може да бъде намерен на рафтовете в магазините през 90-те и почти четвърт век по-късно той отново е лидер в ретро стила.

Обувки Disruptor са обемни, тежки и истинска провокация за стила, която няма да остане незабелязана и аз обичам смелите решения. А този преливащ цвят, който не мога да нарека сребърен, нито зелен, дори не е лилав, е любимото ми нещо в тях. Зависи от какъв ъгъл ги гледаш, а знаем, че и самият живот е въпрос на гледна точка. Този модел изглежда като нещо, което Aaliyah би обула във видеоклип и всеки, който ме познава, знае, че това е голям плюс за мен.

Напомнят ми на лунен модул с дизайн, който не е от нашия свят, защото са създадени да ходиш с тях по лунната повърхност. И моля ви, не носете фалшиви Balenciaga кецове, като можете вместо това да отидете в най-близкия магазин на Buzz и можете да си вземете тези красавци от рафта. Disruptor може да застане един до друг с моделите от висшата мода и са носени от едни от най-популярните лица на стрийт модата.

 Най-хубавото е, че това е само началото на завръщането на Fila. Италианският гигант се разбужда и не се съмнявам, че ще ни върне някои от най-големите си съкровища от миналото. И се надявам, че тези съкровища, че са толкова ярки, колкото Fila Disruptor.

До скоро,

Suz.

Подобни статии