Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
01.08.2019.

В сряда носим Fire Rose

Здравейте, хора :) липсвах ли ви? Отново съм тук и този път ви представям любимите ми обувки за лятото - Puma Thunder.
Може би се питате защо са ми любими и защо точно този цвят?

Лято е, а лятото е сезонът на фестивалите и дългите нощи, партитата и още много други дейности, за които Puma Thunder е перфектна, за да може визията ти да е завършена през горещите и слънчеви дни. Fire Rose – комбинация от модели и цветове, се вписва съвършено в духа на лятото. Друг плюс, и причината поради която трябва да ги имате, е комфортът и лекотата на движение, защото освен красивият модел, комфортът е важен за лудите нощи, танците и забавлението.

Формата на този модел прави обуването много лесно, което е страхотно, ако бързате :) Заради забързаното ни ежедневие, всички постоянно трябва да бъдем някъде, не мислите ли? Нетрадиционният начин на връзване на връзките и самата форма на обувките помагат това да се случва по-бързо.

Puma Thunder са изработени от комбинация от материали - кожа и велур, а подметката, с дебелина около 5 см, е от гума. Тази комбинация от материали прави обувките идеални за носене дори и при непредвидено лошо време. Отзад е логото на Puma, което придава сила и елегантност на този авангарден модел и го прави перфектен за различни ситуации и поводи.

Сега разбирате защо са любимите ми обувки за този сезон :)

До следващия път,

Целувки

Ина

Подобни статии